Fatih'ten Sonra Taksim Düşmüştü! Sırada Beşiktaş Kadıköy ve Bağdat Caddesi Var!

TAKİP ET

Taksim'deki arap yoğunluğu üst seviyeye çıktı. Fatih'in TRT'de küçük Suriye tanıtımı sonrası gençlerin bir dönem eğlence mekanı Taksim de tamamıyla Arap vatandaşlara teslim oldu.. Sırada Beşiktaş, Kadıköy ve Bağdat Caddesi mi var? Sosyal medyada büyük tartışma! Sosyal medya 2ye bölündü! Irkçılık mi demografik yapıyı değiştirmek mi?

Reklam
Reklam

Taksim her sene derinden süren dönüşümünü bu sene tamamen düşerek tamamladı. Sosyal medyada Taksim'in son halini gösteren video gündem oldu.

Taksim'de Türk vatandaşa ve Avrupalı turistlere rastlanmayan mülteciler ve Arap turistlerin kol gezdiği yeni haliyle sosyal medyada tartışma başlattı.

Mültecilerin kontrolsüz göçü ülkede zaten önemli ölçüye gelen suç oranı, nüfus yoğunluğu bilinçsiz üreme şiddet eğilimli cahil toplumu ayyuka çıkardı. Sosyal medyada mülteci tartışması sürerken ortaya büyük bir iddia atıldı.

Fatih'te tüm tabelaların Arapça olması sonrası Taksim'de düştü.. Taksim'in eski halini gösteren videolar nostaljide kaldı. Taksim'in de Fatih'in son haline yaklaştığı görüldü. Bu durum sosyal medyada tepkiye ve tartışmalara yol açarken sıradaki yerlerin Beşiktaş ve Bağdat Caddesi olduğu yazıldı.

Sosyal medyada Fatih ve Taksim sonrası yeni işgale hazırlanan semtlerin Beşiktaş ve Kadıköy olduğu iddia edildi. Arap turist ve mültecilerin şimdi de Kadıköy de yoğunlaşmaya oradaki eğlence ve demografik yapıyı izlemeye gittiği iddia edildi. Kullanıcılar yeni dönüşümün şimdi de Kadıköy de yaşanacağını ve Türk vatandaşların orada da rahat bırakılmayacağını iddia etti.. Son dönemde demografik yapıdaki değişim dönüşüm nedeniyle daha sekülerve rahat mekan olarak kalan Kadıköy uğrak mekan olmuş ve başka semtlerden gelen yoğunluk bölge insanini rahatsız etmişti.