Fatih Terim ile Galatasaray görüşmesinde ayrılık kararı çıktı

TAKİP ET

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim ile sarı-kırmızılı yöentim yaptıkları görüşmede ayrılık kararı aldı. Fatih Terim'in yanı sıra yönetim tecrübeli hocanın yardımcıları Selçuk İnan ve Necati Ateş'in de görevine son verecek.

Reklam
Reklam

2021-2022 sezonundan kötü sonuçlarla ilerleyen Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrılma kararını verdi. Son olarak Giresunspor yenilgisiyle karşı karşıya kalan sarı-kırmızılı yönetimde bazı isimler Fatih Terim'in takımın başında olmaya devam etmesi halinde, istifa edeceklerini Burak Elmas'a bildirdiler.


Galatasaray camiasında yaşanan kriz gelişmeleri sonrası Başkan Burak Elmas, NEF Stadyumunda bir toplantı gerçekleştirdi. Teknik direktör Fatih Terim'inde geldiği toplantı yaklaşık 15 dakika sürdü ve toplantının hemen ardından Fatih Terim stattan hızlı bir şekilde ayrıldı. Yapılan görüşmede ise ayrılık kararı alındığı öğrenildi.


Karşılıklı anlaşmayla alınan ayrılık kararında Fatih Terim'in yanı sıra yönetim tecrübeli hocanın yardımcıları Selçuk İnan ve Necati Ateş'in de görevine son verileceği belirtildi.
 

galatasaray fatih terim ayrılık kararı yolları ayırdı istifa burak elmas