Fatih Terim'in cezası kaç maç, ne zaman bitiyor? Fatih Terim'in cezasının bitiş tarihi belli oldu

TAKİP ET

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Fatih Terim'in cezasının bitiş tarihi belli oldu. Peki Fatih Terim'in cezası kaç maç, ne zaman bitiyor? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ağır şekilde ceza almıştı. Galatasaraylı yöneticiler tecrübeli teknik adama verilen cezaya itiraz etmek amacıyla PFDK’ya başvuru yapsa da PFDK sarı kırmızılı yöneticilerin yaptığı itiraz başvurusunu reddererek Terim’in cezasını onamıştı. Futbol severler ise Fatih Terim’in kaç maç ceza aldığını ve cezasının ne zaman biteceğini öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.Peki Fatih Terim’in cezası kaç maç, ne zaman bitiyor? 

Fatih Terim’in Cezası Kaç Maç?
PFDK, Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart sebebiyle Galatasaray direktörü Fatih Terim’e 6 maç ve toplamda 29 bin 500 TL’lik ağır bir ceza vermişti. Galatasaray Başkanı Burak Elmas başta olmak üzere pek çok sarı kırmızılı yöneticinin bulunduğu bir heyet PFDK’ya itiraz etse PFDK bu itirazı reddetmişti. İnsanlar ise Fatih Terim’in ne zaman sahalara döneceğini merak etmeye başladı. İşte Fatih Terim’in Süper Lig’de kaçıracağı karşılaşmalar:
Yeni Malatyaspor (D)
Altay
Sivasspor (D)
Başakşehir
Adana Demirspor (D)
Antalyaspor
Fatih Terim’in Cezası Ne Zaman Bitiyor?
Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinden bu yana cezalı olan Fatih Terim’in cezası ligin 19. haftasında oynanacak olan Antalyaspor maçıyla birlikte sona erecek. Galatasaray Antalyaspor ile 25 Aralık Cumartesi günü Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Fatih Terim PFDK