Fatih Terim Marsilya galibiyeti üzerine konuştu

TAKİP ET

Fatih Terim UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Marsilya'yı 4-2 yenmesi üzerine konuştu. Fatih Terim, Marsilya karşısında başarılı bir performans gösteren Galatasaray için 'Avrupa takımı gibi oynadık' ifadelerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Fatih Terim EUFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın başarısını kutladı. Marsilya – Galatasaray maçının galibi Galatasaray oldu. Marsilya’yı 4-2 yenmeyi başaran Galatasaray büyük ilgi gördü. Fatih Terim, Galatasaray’ın başarısı üzerine konuştu. Tam bir Avrupa takımı gibi oynadıklarını dile getiren Fatih Terim, Avrupa’nın önde gelen takımlarından olan Marsilya’ya karşı alınan galibiyetin önemini vurguladı. 

Galatasaray’ın şimdiye kadar hiçbir yenilgi almamış oluşunun altını çizen Fatih Terim, lider olarak devam ettiklerini söyledi. Gruptan çıkmanın garanti altına alındığını açıklayan Fatih Terim, Roma’ya gideceklerini dile getirdi. Fatih Terim, Galatasaray’ın oyunun ilk dakikalarından son dakikalarına kadar çok başarılı bir performans sergilediğini ve istediğimiz, özlediğimiz Galatasaray’ın geri döndüğünü söyledi.

galatasaray fatih terim marsilya uefa avrupa ligi