Fazıl Say isyan bayrağını çekti! İstanbul depremi yorumlarına ateş püskürdü

TAKİP ET

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından İstanbul depremi sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda yerini aldı. Sık sık 'deprem olacak' yorumlarıyla karşılaşan Fazıl Say ise isyan bayrağını çekti.

Reklam
Reklam

Deprem gerçeği 6 Şubat tarihinde acı bir şekilde yüzünü bir kez daha gösterdi. Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilimizde çok sayıda can kaybı ve yıkıma sebep oldu. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremlerin ardından İstanbul depremi ile ilgili çok sayıda paylaşım yapılmaya başlandı. Sosyal medyada olası İstanbul depremi ile ilgili video, yazı ve çok sayıda paylaşımla karşılaşan ünlü piyanist Fazıl Say, bu duruma tepki gösterdi.

OLASI İSTANBUL DEPREMİ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Merkez üssü Kahramanmaraş olan şiddetli depremler tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 10 ilimizde çok sayıda vatandaşımızı kaybettiğimiz depremlerin ardından herkes derin bir üzüntü yaşadı. Depremin en çok etkilendiği illerden biri olan Hatay’da 20 Şubat tarihinde peş peşe meydana gelen iki büyük deprem bir kez daha korku ve panik yaşattı. Tüm Türkiye’nin kalbi deprem bölgelerinde atarken depremzedeler için de büyük bir yardım seferberliği başladı. Depremin yaraları sarılırken bir yandan da olası İstanbul depremi ile ilgili uyarılar devam ediyor. Uzmanlar, olası İstanbul depreminin şiddetiyle ilgili açıklamalar yapıp uyarırken sosyal medyada da İstanbul depremi ile ilgili çok sayıda paylaşım ve yorum bulunuyor.

FAZIL SAY’DAN TEPKİ

Hem sosyal medyada hem de TV’de olası İstanbul depremiyle ilgili çok sayıda yorum gören ünlü piyanist Fazıl Say, bu durum karşısında isyan bayrağını çekti. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sitemini dile getiren Say, ‘Daha bir deprem bitmeden bir diğeri başlıyor. O da bitmeden bir sonraki konuşuluyor! Yeter! İstanbul depremi! İnsan, 1 kere ölür, biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte. Ne olacak? 5 günde 3 milyon bina depreme dayanıklı hale mi gelecek? Anladık! Öleceğiz.’ ifadelerine yer verdi.