Fazla kilolarından şikayetçi olanlar buraya!Bu kür sayesinde ine-ipliğe döneceksiniz!

TAKİP ET

Özellikle kadınlar başta olmak üzere birçok insan belli dönemlerde fazla kilolarından oldukça şikayetçi. Bu kür sayesinde kilonun ne demek olduğunu unutacaksınız!

Reklam
Reklam

Bazı dönemlerde bölgesel olarak şişkinlik hissedersiniz. Oluşan şişkinlikler yerini kilolara bırakır ve bir süre sonra vücudunuzda yer eder, ne yapsanız eksiltemezsiniz. Ancak bu kür sayesinde özellikle bel bölgesindeki (simit bölgesi) kilolarınızdan anında kurtulabilirsiniz!

Chia tohumu mucizesi

Chia tohumu kullanarak hazırlayacağınız kür sayesinde fazla kilolarınızdan çok basit şekilde kurtulabilirsiniz! Chia tohumu metabolizmayı etkilemeden açlık hissini bastırarak doğal yollar ile kilo kaybı oluşturarak zayıflamayı desteklemektedir.

Nasıl tüketilir

Chia tohumunun iştah kesici etkisi sayesinde zayıflatıcı özelliği birçok sağlık uzmanı ve diyetisyen tarafından onaylanmıştır. 1 çay bardağı chia tohumunu 1 bardak suyun içerisine atın, 20-25 dakika beklettikten sonra tüketebilirsiniz. Hazırladığınız karışımı özellikle yemeklerden yarım saat öncesinde tüketmeye dikkat edin. 3-5 gün arasında gözle görülür değişimi fark edeceksiniz!

Chia tohumu etkileri

Ciha tohumu suyun içerisine girdiğinde 27 kat şişerek lifleri doldurur. Aynı zamanda midede büyük bir hacim kaplayarak tüketen kişinin az yemesini sağlar ve doğal yoldan zayıflamayı etkin hale getirmiş olur.