Feci olay! Zonguldak'ta akıl almaz intihar!

TAKİP ET

Zonguldak 'ta ailesi ile birlikte yaşayan ve henüz 20 yaşında genç bir kız olan Aysel İleri, evinde silah ile göğsünden vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Ailesi ile birlikte yaşayan genç kızın şüpheli ölümü hakkında ise savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Detaylar haberimizin devamında...

Reklam
Reklam

Olay, dün gece saatlerinde Zonguldak Bahçelievler Mahallesi 'nde gerçekleşti. Genç kızın ailesi, silah sesini duyduktan hemen sonra odasına girdikleri kızları Aysel İleri 'yi kanlar içinde yerde yatarken buldular. Yapılan ihbarın ardından ise oay yerine hemen sağlık ekipleri intikal etti ve genç kızı ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi 'ne kaldırdılar. Ne yazık ki Aysel doktorların her türülü müdahale ve çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Genç kızın bu olaydan tam birkaç saat öncesinde ise kişisel sosyal medya hesabı üzerinden '' Ölmezdim '' adında ki şarkının sözlerini paylaştığı öğrenildi. Olay yerine intikal eden savcılık ise, Aysel İleri 'nin şüpheli ölümü hakkında hemen bir soruturma başlattı.

Aysel İleri Zonguldak savcılık intihar