Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü!

TAKİP ET

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförünün çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Nazmi Arıkan ve şoförünün evde bıçaklanarak öldürülmesi manşetlerde ilk sıralarda yer aldı. Sosyal medyanın da gündemine oturan haberin ardından Nazmi Arıkan ile ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı ve taziye mesajları iletildi.

Reklam
Reklam

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları’nın kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförünün çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Nazmi Arıkan ve şoförünün evde bıçaklanarak öldürülmesi manşetlerde ilk sıralarda yer aldı. Sosyal medyanın da gündemine oturan haberin ardından Nazmi Arıkan ile ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı ve taziye mesajları iletildi. Çanakkale Gelibolu ilçesinin Karainebeyli Mahallesi’ndeki çiftlik evinde yaşayan Nazmi Arıkan, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Bıçaklı saldırıda Nazmi Arıkan ile birlikte şoförünün de hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Yapılan ilk incelemelerde Arıkan ve şoförünün bıçakla öldürüldüğü tespit edildi. Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar…

Nazmi Arıkan Bıçaklanarak Öldürüldü

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan'ın çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Herkesi şok eden olayla ilgili tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Çanakkale Gelibolu ilçesi Karainebeyli Mahallesi'ndeki çiftlik evinde bıçaklı saldırıya uğrayan Nazmi Arıkan'ın vefatı sosyal medyanın  da gündemine oturdu. Nazmi Arıkan'la birlikte şoförünün de bıçaklı saldırıda öldürüldüğü bilgiisne ulaşıldı.

Belediye Başkanı'ndahn Açıklama

Nazmi Arıkan ve şoförünün çiftlik evinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'dan açıklama geldi. Olayla ilgili Sözcü'ye açıklamalarda bulunan Özacar, 'Bize ulaşan net bilgi Nazmi Arıkan ve şoförü kendi çiftliğinde öldürülmüş. Şu anda orada tahkikak devam ediyor. Bize ifade edilen bıçakla öldürüldükleri. Bütün dildiğimiz bu.' dedi.

Muharrem İnce'den Taziye Mesajı

Nazmi Arıkan'ın vefat haberini alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. İnce, 'Türkiye'nin iyi eğitimcilerinden, güzel insanlarından biri olan arkadaşım Nazmi Arıkan'ın evinde katledildiği haberiyle yüreğim yandı. Faillerinin en kısa zamanda yakalanması tek dileğim. Mekanın cennet olsun sevgili dostum.' ifadelerine yer verdi.