Fenerbahçe Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 FB - Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Fenerbahçe Adana Demirspor'u konuk edecek. Kritik karşılaşma öncesi futbol severler internet üzerinden Fenerbahçe Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmayı sürdürüyor. İşte Bein Sports 1 FB - Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta maçında Fenerbahçe Adana Demirspor ile sahasında karşı karşıya  gelecek. Süper Lig’de ilk yarının son maçında evinde Yeni Malatyaspor’u  2-0 yenerek haftaya 4. sırada giren Fenerbahçe Adana Demirspor’u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak ve şampiyonluk umutlarını korumak istiyor. Öte yandan son Süper Lig maçında Göztepe deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Adana Demirspor zorlu Fenerbahçe deplasmanında kazanarak haftanın sürprizine imza atarak 3 puanın sahibi olmanın peşinde olacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Fenerbahçe Adana Demirspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok kişinin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Futbol severler ise Fenerbahçe Adana Demirspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Fenerbahçe Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Adana Demirspor maçı bugün saat 20.00’de Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fenerbahçe Adana Demirspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Adana Demirspor maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Esat Sancaktar yapacak. Maçın VAR koltuğunda ise Mete Kalkavan oturacak.
Fenerbahçe İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Adana Demirspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe oynadığı son maçta Yeni Malatyaspor’u 2-0 yenerek ilk yarıyı galibiyetle tamamlamıştı. Sarı lacivertliler Adana Demirspor’u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. 
Adana Demirspor Sürpriz Peşinde
Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Adana Demirspor oynadığı son maçta Göztepe deplasmanında 1-1’lik beraberlik almıştı. Adana temsilcisi bu akşam oynanacak maçta sürpriz peşinde olacak.
Fenerbahçe 5 Eksikle Sahada
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Adana Demirspor ile evinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de 5 eksik bulunuyor. Sarı lacivertli ekipte Mergim Berisha, Luiz Gustavo, Altay Bayındır, Miguel Crespo ve Nazım Sangare kritik karşılaşmada sahada yer almayacak.
Adana Demirspor 3 Eksikle Geliyor
Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe ile deplasmanda mücadele edecek olan Adana Demirspor’da 3 eksik bulunuyor. Akdeniz ekibinde Balotelli, Simon Deli ve Khadim Rassoul maç kadrosunda yer almayacak.
Fenerbahçe - Adana Demirspor muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe: 
Berke, Ferdi, Kim, Szalai, Novak, Sosa, Zajc, Samuel, Mesut, Pelkas, Valencia
Adana Demirspor: Muriç, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Belhanda, Castro, Yunus, Vargas, Assombalonga
Fenerbahçe Adana Demirspor maç özeti için tıklayınız

 

Fenerbahçe Adana Demirspor FB Adana Demir maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports Süper Lig