Fenerbahçe Allahyar'ın Hull City'ye transferini duyurdu

TAKİP ET

Fenerbahçe ve Hull City'ye arasındaki transfer rüzgarı hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den Ozan Tufanı alırken Şimdi de Allahyar transferi duyuruldu. Sarı-lacivertli takımın geçtiğimiz yıl kiralık olarak gönderdiği futbolcunun transferini bugün açıkladı.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz takımı Hull City’nin Fenerbahçe’den transferleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ozan Tufanı kadrosuna katan Hull City bu defa da Sayyadmanesh'in transferini gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli kulüpte bugün resmi bir açıklama yaparak transferi doğruladı.

İranlı futbolcu Acun Ilıcalı'nın takımında

Fenerbahçe'den transfere ilişkin yapılan açıklamada "Oyuncumuz Allahyar Sayyadmanesh'in İngiltere'nin Hull City takımına kalıcı transferi tamamlanmıştır. Oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak gitmişti

İran'ın İstiklal takımından Fenerbahçe 2019-2020 sezonunda transfer olan Allahyar, geçtiğimiz sezonlarda kiralık olarak İstanbulspor ve Ukrayna ekiplerinden Zorya da forma giymişti. Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz Kulübü Hull City'nin radarına giren futbolcu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımında kiralık olarak forma giymeye başlamıştı.