Fenerbahçe Başakşehir maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 FB Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 FB Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri, FB Başakşehir özet Bein Sports, Fenerbahçe Başakşehir maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Başakşehir mücadelesinin başlama vuruşu merakla bekleniyor. Süper Lig’de son 4 maçta 1 kez kazanabilen ve son oynadığı maçta deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe Başakşehir ile evinde oynayacağı maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de 4 maçtır galip gelemeyen ve son oynadığı maçta evinde Göztepe’ye 2-1 kaybeden konuk Başakşehir ise Fenerbahçe deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Futbol severler ise Fenerbahçe Başakşehir maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Fenerbahçe Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Başakşehir maçı bugün saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Fenerbahçe Başakşehir Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Başakşehir maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Kemal Yılmaz yapacak. Maçın VAR koltuğunda ise Volkan Bayarslan oturacak.
Fenerbahçe Artık Kazanmak İstiyor
Süper Lig’de bugün evinde Başakşehir ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal önderliğinde sadece bir maçtan galip ayrılabildi. Sarı lacivertliler bu akşam ki mücadeyi kazanarak taraftarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor. 
Başakşehir Yeniden Çıkış Arıyor
Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Başakşehir son 4 maçta galibiyet alamadı. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri Kadıköy deplasmanında kazanarak bu galibiyet hasretine artık dur demek istiyor. 
Fenerbahçe’de 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Başakşehir’i konuk edecek olan Fenerbahçe’de maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Sarı lacivertli takımda Novak, Gustavo, Altay ve Mesut Özil Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. 
Başakşehir’de Tek Eksik Bulunuyor
Süper Lig’de bugün Fenerbahçe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Başakşehir’de maç öncesi tek bir eksik bulunuyor. Konuk ekipte kaptan Mahmut Tekdemir maç kadrosunda yer almayacak. 
Fenerbahçe’de 3 İsim Sarı Kart Sınırında 
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Başakşehir’i konuk edecek olan Fenerbahçe’de İrfan Can, Crespo ve Ferdi sarı kart sınırında bulunuyor. Bu isimler Başakşehir karşısında sarı kart görürlerse gelecek hafta oynanacak olan Giresunspor maçında forma giyemeyecek.
Fenerbahçe - Başakşehir muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe: 
Berke, Ferdi, Tisserand, Kim, Szalai, Sosa, Crespo, Samuel, Zajc, İrfan Can, Berisha
Başakşehir: Muhammed, Caiçara, Duarte, Youssouf, Hasan Ali, Tolga, Aleksic, Berkay, Serdar, Chadli, Okaka
Fenerbahçe Başakşehir maçı özeti için tıklayınız

FB Başakşehir özet Bein Sports Fenerbahçe Başakşehir maçı özeti FB Başakşehir Spor Toto Süper Lig