Fenerbahçe Beko-Asvel maçı ne zaman saat kaçta? Fenerbahçe Beko-Asvel canlı maç yayını bilgileri

TAKİP ET

Fenerbahçe Beko, 24. haftada Fransa'nın LDLC Asvel takımını ağırlayacak. Evinde oynadığı son 5 THY Euroleague maçını kazanan Fenerbahçe Beko takımı bu sezon oynadığı 19 maçta 9 galibiyet ve 10 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe Beko ve LDLC Asvel takımları Fransa'da oynadıkları ilk karşılaşmada Asvel 84-82'lik bir skorla kazanırken gözler 24. haftada oynanacak maça döndü. Fenerbahçe Beko-Asvel maçı ne zaman saat kaçta? sorusunun cevabı ve canlı yayın maç bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Beko, 24. haftada Fransa’nın LDLC Asvel takımını ağırlayacak. Evinde oynadığı son 5 THY Euroleague maçını kazanan Fenerbahçe Beko takımı bu sezon oynadığı 19 maçta 9 galibiyet ve 10 mağlubiyet yaşadı. LDLC Asvel takımı ise oynadığı 22 maçın 9’unu kazanırken 13’ünü kaybetmiştir. Fenerbahçe Beko ve LDLC Asvel takımları Fransa’da oynadıkları ilk karşılaşmada Asvel 84-82’lik bir skorla kazanırken gözler 24. haftada oynanacak maça döndü. 
Son lig maçında ezeli rakibi olan Anadolu Efes’ten 20 sayı fark yiyerek mağlup olan Fenerbahçe Beko takımı Euroleague arenasında galibiyet almak istiyor. 

Fenerbahçe Beko-Asvel maçı ne zaman saat kaçta?
Fenerbahçe Beko-Asvel maçı bu akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacaktır. Saat 20:45’de başlayacak olan karşılaşma beIN Sports Haber kanalından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacaktır. 
Fenerbahçe Beko-Asvel maçını canlı izlemek için tıklayınız. 

Fenerbahçe Beko Asvel Fenerbahçe Beko-Asvel maçı Basketbol