Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Basketbol Erkekler Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı

TAKİP ET

Basketbol Erkekler Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı yaşanacak. Yarı final karşılaşmasında Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF ile karşı karşıya gelecek. Basketbol severler ise Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı kaçta, Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?, Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF maçını kim yayınlıyor? gibi soruların yanıtlarını bulmak için internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Basketbol Erkekler Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı yaşanıyor. Yarı final maçlarından birisi olan Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF mücadelesi izleyenlere yarı final heyecanı ile birlikte derbi heyecanını da tattıracak. Basketbol Süper Ligi’nde 17 galibiyet 4 mağlubiyetle lider konumda bulunan Fenerbahçe Beko ezeli rakibi Galatasaray NEF’i Türkiye Kupası’nda da mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan Basketbol Süper Ligi’nde 12 galibiyet 9 mağlubiyetle 7. sırada yer alan Galatasaray NEF ise Fenerbahçe Beko karşısında kazanarak Türkiye Kupası’nda finale çıkmayı amaçlıyor. Basketbol severler ise Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 

Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Basketbol Erkekler Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak olan Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF maçı bugün saat 18.00’de Bursa Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Tivibu Spor ekranlarında basketbol severlerle buluşacak. 
Bu karşılaşmada galip gelen taraf 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 17.00’de oynanacak olan final karşılaşmasına çıkacak ilk takım olacak. Final maçı yine Bursa Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak.

Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF Basketbol Erkekler Türkiye Kupası basketbol Tivibu Spor yarı final