Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 FB - BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak olan derbi maçında Fenerbahçe Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi futbol severler internet üzerinden Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti ve golleri izle terimlerinin sonuçlarını araştırıyor. İşte Bein Sports 1 FB - BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında futbol severleri dev bir derbi bekliyor olacak. Ligde haftanın en önemli maçında Fenerbahçe Beşiktaş ile evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Gaziantep FK ile oynayan ve 3-2’lik mağlubiyet alarak 3 puan bırakan Fenerbahçe Beşiktaş karşısında mutlaka kazanarak stadı dolduracak olan taraftarlarına Galatasaray maçından sonra yeni bir derbi zaferi yaşatmak istiyor. Öte yandan yeni teknik direktörü Önder Karaveli ile çıktığı ilk maçta evinde Kayserispor’u 4-2 yenmeyi başaran Beşiktaş’ta tek hedef zorlu Kadıköy deplasmanından 3 puanla dönmek olacak. Futbol severler ise Fenerbahçe Beşiktaş maçının ne zaman saat kaçta ve hangi olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? 

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi bugün saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Dev derbi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fenerbahçe  Beşiktaş Maçı Hakem Kadrosu Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hakemleri açıklandı. Dev derbide Fırat Aydınus düdük çalacakken, Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Derbide VAR hakemi olarak ise Hakan Ceylan görev alacak.
Derbide Gözler Hücum Hattında
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde futbol severlerin gözleri hücum hattında olacak. Fenerbahçe’de Mergim Berisha ve Serdar Dursun, Beşiktaş’ta ise Cyle Larin ve Michy Batshuayi’nin performanslarının maçın sonucuna doğrudan etki etmesi bekleniyor.
Dev Derbinin Biletleri Tükendi
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin biletlerinin tamamı tükendi. Yaklaşık 47 bin kişilik kapasiteye sahip olan stadın tamamının dolması bekleniyor. Koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana ikinci kez bir derbi maçı tam kapasite ile oynanacak.
Fenerbahçe’de 3 Önemli Oyuncu Maç Kadrosunda
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında evinde Beşiktaş’ı konuk edecek olan Fenerbahçe’de 3 önemli oyuncu maç kadrosuna alınacak. Sarı lacivertlilerde Valencia, İrfan Can ve Mert Hakan teknik direktör Vitor Pereira’nın şans vermesi halinde karşılaşmada forma giyebilecek.
Beşiktaş’a 3 Oyuncu Kadroya Dönüyor
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının en önemli maçında Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta kart cezaları sona eren Necip Uysal, Josef de Souza ve Welinton Souza’nın kadroya alınması bekleniyor.
Fenerbahçe Derbide Topa Sahip Olacak
Dev derbide Beşiktaş ile oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira orta saha üçlüsünü Sosa, Mesut ve İrfan Can ile oluşturmak istiyor. Portekizli teknik adamın forvet olarak ise Mergim Berisha’ya şans vermesi bekleniyor. 
Beşiktaş Derbide Hücum Hattına Güveniyor
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta geçen hafta alınan 4-2’lik Kayserispor galibiyeti sebebiyle moraller yüksek. Siyah beyazlı ekipte tüm umutlar hücum hattının göstereceği performansta olacak.
Fenerbahçe’de 2 Eksik 1 Şüpheli Var 
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak derbi maçında Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu derbinin maç kadrosunda yer almayacak. Sarı lacivertlilerde gribal enfeksiyon geçiren savunma oyuncusu Tisserand’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Beşiktaş’ta Gözler Dünya Yıldızlarında 
Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş’ta gözler Pjanic, Batshuayi, Ghezzal gibi yıldız isimlerde olacak. Teknik direktör Önder Karaveli özellikle en ileri uçta yer alacak olan Batshuayi’ye pozisyon yaratmaları konusunda orta saha oyuncularına sık sık uyarılar yaptı.
Fenerbahçe - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe:
Berke, Serdar, Kim, Szalai, Nazım, Sosa, Crespo, Samuel, İrfan Can, Mesut, Berisha
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Oğuzhan, Larin, Batshuayi
Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti için tıklayınız

Fenerbahçe Beşiktaş FB BJK maç özeti Spor Toto Süper Lig