Fenerbahçe Beşiktaş maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? FB - BJK maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasının en önemli maçında Fenerbahçe Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Bu dev derbi öncesi insanlar Fenerbahçe Beşiktaş maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? FB - BJK maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorularını internet üzerinden araştırıyor. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Kritik maçta Fenerbahçe Beşiktaş ile bugün karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Gaziantep FK karşısında aldığı 3-2’lik mağlubiyet sebebiyle moralsiz olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisini kazanarak şampiyonluk umutlarını canlı tutmak ve taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan geçen hafta aldığı 4-2’lik Kayserispor galibiyetiyle moral kazanan Beşiktaş Kadıköy deplasmanında galip gelerek taraftarına derbi zaferini yaşatmak istiyor. Dev derbi öncesi futbol severler ‘’Fenerbahçe Beşiktaş maçı Beinsports, Beinconnect tek maç nasıl satın alınır? FB - BJK maçı saat kaçta, hangi kanalda?’’ sorularının yanıtlarını bulmak üzere arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? 

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi bugün saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Dev derbi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fenerbahçe  Beşiktaş Maçı Hakem Kadrosu Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hakemleri açıklandı. Dev derbide Fırat Aydınus düdük çalacakken, Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Derbide VAR hakemi olarak ise Hakan Ceylan görev alacak.
Dev Derbide 352. Randevu
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının en önemli maçında Fenerbahçe Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Dev derbide taraflar tarihlerinde 352. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 351 mücadelede Fenerbahçe 133 kez, Beşiktaş ise 124 kez galip geldi. 94 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.
Fenerbahçe Derbide Topa Sahip Olacak
Dev derbide Beşiktaş ile oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira orta saha üçlüsünü Sosa, Mesut ve İrfan Can ile oluşturmak istiyor. Portekizli teknik adamın forvet olarak ise Mergim Berisha’ya şans vermesi bekleniyor. 
Beşiktaş Derbide Hücum Hattına Güveniyor
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta geçen hafta alınan 4-2’lik Kayserispor galibiyeti sebebiyle moraller yüksek. Siyah beyazlı ekipte tüm umutlar hücum hattının göstereceği performansta olacak.
Bein Sports Tek Maç Nasıl Satın Alınır?
Fenerbahçe Beşiktaş maçının heyecanını yaşayan futbol severler için Bein Sports tek maçlık satın alma seçeneğini sundu. Dünya derbisini Bein Sports üzerinden takip etmek isteyen taraftarlar Beni Sports tek maç satın alma işlemlerini öğrenmeye çalışıyor. 
Bein Sports üzerinden derbiyi izlemek isteyen futbol severler Digiturk’teki 204, 205 ve 277 numaralı kanallar üzerinden tek maç satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.
Bein Sports tek maç satın almak için tıklayınız
Fenerbahçe - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe:
Berke, Serdar, Kim, Szalai, Nazım, Sosa, Crespo, Samuel, İrfan Can, Mesut, Berisha
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Oğuzhan, Larin, Batshuayi
Fenerbahçe Beşiktaş Maçını Şifresiz Yayınlayan Kanallar
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisini şifresiz olarak izlemek isteyen futbol severler internet üzerinden derbiyi şifresiz olarak yayınlayan kanalları araştırıyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar:
Bein Connect France
Bein Sports France 3 HD
Bein Sports France 8 HD
Digiturk 4k HD
K Sports 2 HD Kosova
Look Sport ro 1
Sport 2 SVK
SportKlub 2 Slovenia
SportKlub 2 Crotia
SportKlub 2 Serbia
CBC Sport, 
SONY TEN 1, 
Sony LIV, 
SONY TEN 1 HD, 
BT Sport Live, 
BT Sport ESPN,
NOW TV, 
SKY Go Italia, 
Sky Sport Football, 
Sky Calcio 3, 
K-SPORT 2, 
Tring Sport 2,
Sky Sport UHD, 
Sky Sport 2/HD, 
Sky Go,
MAX Sport 2, 
Planet Sport 2, 
TVPlay Sports, 
TVPlay SportsX, 
C More Suomi, 
Viasat Ultra HD, 
C More Sport 2, 
RMC Sport 2, 
RMC Sport en direct, 
662 Sports 2, 
602 HD Sports 2,
SPOTV ON 2, 
KSPORT 2, 
ELTA Sports 1, 
B/R Live.

 

Fenerbahçe Beşiktaş FB BJK tek maç Spor Toto Süper Lig