Fenerbahçe - Beşiktaş maçı nasıl izlenir? BJK FB şifresiz yayın yapan uydu kanalları listesi

TAKİP ET

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe- Beşiktaş arasında gerçekleşecek olan karşılaşmada hangi takım galip gelecek. Taraftarlarının merakla beklediği karşılaşmada Fenerbahçe Beşiktaş maçını hangi kanalların vereceği araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı hangi kanallarda olacak? Fenerbahçe –Beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlenir? İşte tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe- Beşiktaş maçı taraftarları tarafından merakla bekleniyor. 19 Aralık 2021 Pazar akşamında saat 19.00’da gerçekleşecek olan maçı hakem Fırat Aydınus’un yönetecek. Maçı izlemek isteyenlerin merakla araştırdığı konuların başında gelen şifresiz yayın yapan kanallar veren yabancı kanallar listesi merak edilmektedir. İşte merak edilen tüm detaylar...

İki takım arasında 97 yıldır devam eden çekişmede Fenerbahçe’nin 133, Beşiktaş’ın ise 126 galibiyeti yer alıyor. Tarihe geçen karşılaşmalarda iki takım arasında çekişme devam ederken Fenerbahçe toplamda 489 gole sahip olurken, Beşiktaş 448 golle tarihe geçti.


Geçen sezon oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş maçında sezonu Beşiktaş galip gelerek kapattı. Kadıköy'de oynanan maçın ilk yarısında Cyle Larin'in kırmızı kart görmesiyle siyah beyazlı takım 10 kişi ile mücadele etti. Beşiktaş Vincent Aboubakar (2), Necip Uysal ve Fabrice N'Sakala'nın attığı gollerle Fenerbahçe’yi 4-3 mağlup etti. Sezonun ikinci yarısında Vodafone Park'ta gerçekleştirilen Fenerbahçe- Beşiktaş karşılaşması ise 1-1 beraberlikle tamamlandı.



Bugüne kadar gerçekleştirilen maçlarda resmi ve özel olmak üzere Fenerbahçe ev sahipliğinde iki takım 58 kez karşı karşıya geldi. Gerçekleştirilen karşılaşmalarda Fenerbahçe biri hükmen olmak üzere toplam 22, Beşiktaş ise 19 kez kazandı. Şimdiye kadar Fenerbahçe 83 gol sevinci yaşarken, Beşiktaş ise 76 kez gol sevinci yaşadı.

Son hafta oynanan deplasmanda Gaziantep FK’ya 3-2 kaybeden sarı- lacivertli takım topladığı 27 puanla 5. sırada yer alıyor.  Geçtiğimiz hafta sahasında Kayserispor ile gerçekleştirdiği maçı 4-2 kazanan Beşiktaş topladığı 24 puanla 9. Sırada yerini aldı.


Fenerbahçe- Beşiktaş maçında sarı- lacivertli takım siyah- beyazlılar karşısında 2 futbolcusu eksik olarak yer alacak.  Sakatlığını atlatan ancak henüz  takımla çalışmalara başlamayan Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır ile hafta içi yapılan antrenmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe- Beşiktaş  derbsinde forma giyemeyecek.


Siyah beyazlı takımda ise uzun süreli sakatlıkları bulunan Mert Günok ve N'Koudou ile birlikte Alex Teixeira'nın da henüz maçlara hazır olmadığı göz önüne alınarak kadroya dahil edilmesi beklenmiyor.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Berke; Serdar, Kim, Szalai; Osayi, Crespo, Sosa, Novak; İrfan Can, Mesut, Valencia

Beşiktaş: Ersin; Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan; Souza; Ghezzal, Pjanic, Can, Larin; Batshuayi

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Arena sport 1 HD
Bein Sports France 2 HD
Paramount + USA
BT Sport 1 HD
Btv aksiyon HD
C More Streaming Sweeden
CBC sport hd
Haberpush HD
Livescore App
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Viaplat Denmark HD
 

fenerbahçe- beşiktaş maçı fenerbahçe-beşiktaş maçı şifresiz yayın yapan kanallar fenerbahçe-beşiktaş maçı hangi kanallarda