Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman? Fb - BJK derbisi hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda?

TAKİP ET

Süper Lig'in 17. haftasında gerçekleşecek olan dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Büyük bir heyecana sahne olacak mücadeleyle ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman? Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda?

Reklam
Reklam

Süper Lig'in 17. haftasında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisi bu haftaya damga vuracak. Aldığı kötü sonuçlardan sonra Teknik Direktör Sergen Yalçın’la yol ayrımına giren Beşiktaş, geçen hafta Kayserispor karşısında 3 puanı 4 golle elde etti. Fenerbahçe ise Beşiktaş’ı devirerek moral bulmak istiyor. 


Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? 

Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması 19 Aralık’ta, saat 19.00’da gerçekleşecek. Pazar günü gerçekleştirilecek olan mücadele beIN Sports HD1’den canlı olarak yayınlanacaktır. 


Muhtemel 11’ler 

Fenerbahçe için muhtemel 11’de; Berke, Min Jae, Szalai, Serdar Aziz, Osayi, Ferdi, Zajc, Crespo, İrfan Can, Mesut Özil, Berisha.

Beşiktaş’ta ise; Ersin, Rosier, Vida, Serdar, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi bulunuyor. 


Fenerbahçe-Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? 

Spor Toto Süper Lig'in 17. Haftasında,19 Aralık Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe’yle yapacağı derbi maçı için hazırlıklara başladı. Maç biletleri ise henüz satışa çıkmadı. 

beşiktaş fenerbahçe BJK FB beşiktaş fenerbahçe derbisi Spor Toto Süper Lig süper lig fenerbahçe beşiktaş derbisi ne zaman