Fenerbahçe Beşiktaş maçı radyodan canlı dinle – FB BJK maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev derbi öncesi futbol severler maçı canlı olarak radyodan dinleyerek takip edebilecek. Bu nedenle insanlar internet üzerinden Fenerbahçe Beşiktaş maçı radyodan canlı dinle – FB BJK maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını terimlerini araştırıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının en önemli karşılaşmasında Fenerbahçe Beşiktaş ile derbi maçında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in geçen haftasında Gaziantep FK deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle evine dönen Fenerbahçe Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçını kazanarak taraftarının gönlünü almak ve ufak olan şampiyonluk umutlarını canlı tutmak istiyor. Öte yandan teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonraki ilk maçında evinde Kayserispor’u 4-2 ile geçen Beşiktaş’ta hedef Kadıköy deplasmanında kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak olacak. Futbol severler ise Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Türkiye’deki milyonlarca futbol sever Fenerbahçe Beşiktaş arasında oynanacak dev derbinin başlamasını büyük bir merak içinde bekliyor.
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? 

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi bugün saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Dev derbi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fenerbahçe  Beşiktaş Maçı Hakem Kadrosu Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hakemleri açıklandı. Dev derbide Fırat Aydınus düdük çalacakken, Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Derbide VAR hakemi olarak ise Hakan Ceylan görev alacak.
Fenerbahçe’de 2 Eksik 1 Şüpheli Var 
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak derbi maçında Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu derbinin maç kadrosunda yer almayacak. Sarı lacivertlilerde gribal enfeksiyon geçiren savunma oyuncusu Tisserand’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Sarı lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia ve İrfan Can Kahveci’nin maç kadrosunda yer alması bekleniyor.
Beşiktaş’a 3 Oyuncu Kadroya Dönüyor
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının en önemli maçında Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta kart cezaları sona eren Necip Uysal, Josef de Souza ve Welinton Souza’nın kadroya alınması bekleniyor.
Dev Derbide 352. Randevu
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının en önemli maçında Fenerbahçe Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Dev derbide taraflar tarihlerinde 352. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 351 mücadelede Fenerbahçe 133 kez, Beşiktaş ise 124 kez galip geldi. 94 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.
Fenerbahçe Derbide Topa Sahip Olacak
Dev derbide Beşiktaş ile oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira orta saha üçlüsünü Sosa, Mesut ve İrfan Can ile oluşturmak istiyor. Portekizli teknik adamın forvet olarak ise Mergim Berisha’ya şans vermesi bekleniyor. 
Beşiktaş Derbide Hücum Hattına Güveniyor
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta geçen hafta alınan 4-2’lik Kayserispor galibiyeti sebebiyle moraller yüksek. Siyah beyazlı ekipte tüm umutlar hücum hattının göstereceği performansta olacak. Teknik direktör Önder Karaveli hücum hattını beslemesi konusunda özellikle Pjanic ile hafta boyunca özel olarak ilgilendi. Siyah beyazlılarda tüm gözler Belçikalı yıldız forvet Michy Batshuayi’nin üzerinde olacak.
Fenerbahçe - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe:
Berke, Serdar, Kim, Szalai, Nazım, Sosa, Crespo, Samuel, İrfan Can, Mesut, Berisha
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Oğuzhan, Larin, Batshuayi
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Radyo Dinle
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan dev derbide Fenerbahçe Beşiktaş ile  bugün saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi karşılaşmasını çeşitli sebeplerden dolayı Bein Sports 1 üzerinden izleyemeyecek olan futbol severler TRT 1 Radyo üzerinden de dev derbiyi canlı olarak takip edebilecek. Fenerbahçe Beşiktaş maçı maç saatinden itibaren TRT 1 Radyo üzerinden canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
FB BJK maçı TRT Radyo 1 canlı radyo yayını için tıklayınız

Fenerbahçe Beşiktaş FB BJK radyo dinle Spor Toto Süper Lig