Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 FB - Rizespor youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının önemli maçında Fenerbahçe Çaykur Rizespor ile evinde karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma öncesinde insanlar internet üzerinden Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 FB - Rizespor youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe Çaykur Rizespor’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden ve Süper Lig’de de haftalardır oldukça kötü sonuçlar alan Fenerbahçe’de hedef bu maçtan 3 puanla ayrılarak zirve ile puan farkının daha fazla açılmasına engel olmak olacak. Ligin dibinde yer alan Çaykur Rizespor ise bu karşılaşmayı kazanarak üst üste 2. galibiyetini kazanmak istiyor. Futbol severler ise Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor.
Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 15. hafta maçında Fenerbahçe Çaykur Rizespor ile 5 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyenlerle buluşacak. Maçta Zorbay Küçük düdük çalacak.
Fenerbahçe’de 3 Cezalı Var
Sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de Novak, Zajc ve İrfan Can Kahveci bu akşamki mücadelede sahada yer alamayacak. Sakatlıkları devam eden Altay ve Valencia da maç kadrosunda bulunmayacak.
Çaykur Rizepor Son Sıradan Kurtulmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de son sıradan bir türlü kurtulamayan Çaykur Rizespor geçen hafta alınan Kayserispor galibiyetiyle olumlu bir havaya büründü. Fenerbahçe deplasmanına kazanmak için gelen Karadeniz temsilcisinde Ronaldo Mendes ve Gökhan Gönül bu akşamki maçta takımını yalnız bırakacak.
Fenerbahçe-Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe:
Berke, Ferdi, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai (Osayi), Gustavo, Crespo, Sosa, Mert Hakan, Mesut Özil, Serdar (Berisha)
Çaykur Rizespor: Gökhan, Baiano, Selim, Holmen, Cemali, Djokovic, Sabo, Boyd, Boldrin, Umar, Pohjanpalo
Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı özeti için tıklayınız

Fenerbahçe Çaykur Rizespor FB Rizespor maç özeti Spor Toto Süper Lig