Fenerbahçe'de Altay Bayındır krizi büyüyor

TAKİP ET

Fenerbahçe'de sözleşmesi dolan Altan Bayındır ile yönetim anlaşamadı. Birçok teklifin yapıldığı genç futbolcu ile sözleşme konusunda anlaşamayan Fenerbahçe yönetiminin ne yapacağı merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'de genç futbolcu Altay Bayındır'ın Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. 24 yaşındaki kaleci ve menajeri ile bir süredir görüşen yönetim çok sayıda teklif götürdü.

Yaklaşık bir ay sonra istediği bir takımla anlaşma şansı olacak olan futbolcu ile henüz anlaşma yapılamaması Fenerbahçeli taraftarlardan da tepki çekti. Gelen bilgilere göre Altay Bayındır yönetimin kendisine yaptığı teklifi beğenmedi.

Şu anda Fenerbahçe'de 10 yıllık 5 milyon lira kazanan Altay Bayındır'ın 25 milyon lira istediği iddia edildi. Yönetimini Altay Bayındır’a şu anki ücreti üzerinden %150 oranında zam teklifi ettiği öğrenildi.

Altay Bayındır'ın menejeri istedikleri ücretin verilmemesi durumunda şu anda iki kulübün isteğinin olduğunu bildirdiği ve bu transferleri kabul edeceklerini söylediği iddia edildi. Fenerbahçeli taraftarlar ise Altay’a istediği paranın verilmesini istiyor.