Fenerbahçe'de bu akşam son maçı! Gözler yaşlı…

TAKİP ET

Fenerbahçe'de bir devir daha kapanıyor. İsmail Kartal, yeni sezonda teknik direktör koltuğunda olmayacak. Bu akşam yapılacak maçla birlikte taraftarlarına veda edecek. İsmail Kartal, Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak geldiğinden beri Süper Lig'de en fazla puan toplayan kişi olmuştu ve taraftarları bu gidişle bir hayli üzüldü.

Reklam
Reklam

Bugün Süper Lig’de 37. mücadelesini kendi evinde verecek Fenerbahçe, Karagümrük’ü konuk ediyor. Takım bu sezonda son kez taraftarlarının karşına çıkıyor.
Kadıköy’de gerçekleşecek olan karşılaşma her anlamda birçok şeyi barındırıyor. Özellikle gözler İsmail Kartal’ın üstünde olacak.
Sarı Lacivert takıma yeni sezon için şu an Jorge Jesus’un teknik direktör olacağı konuşulmakla birlikte, İsmail Kartal’ın vedasının taraftarlar arasında duygusal anlar yaşatması bekleniyor. Taraftarların maç bitiminde bağımsız biçimde tecrübeli direktörü tezahüratlarla destekleyerek, anlamlı bir şekilde teşekkür edeceği bekleniyor.

Volkan Demirel’in ilk defa rakip olacak
Diğer yandan Karagümrük’ün başındaki Volkan Demirel, efsane haline geldiği kulübün ilk kez rakibi oluyor. Teknik direktör İsmail Kartal son maçına çıkarken, Volkan Demirel de ilk kez Kadıköy’de rakip olarak bulunacak. Volkan Demirel, 2010 ile 2015 yıllarında Fenerbahçe’de birlikte çalıştığı eski hocası İsmail Kartal’a ilk kez rakip oluyor. Taraftarların aynı zamanda Volkan Demirel’e Kadıköy’de yakın ilgi göstermesi bekleniyor…
Şampiyonlar Ligi’ne
Bir diğer konu kuşkusuz şekilde lig 2.liği ve Şampiyonlar Ligi biletinin garantilenmesi olarak gözüküyor. Fenerbahçe, bu akşamki maçı kazanırsa Hatayspor ve Konyaspor ile oynayacağı maça hiç bakmadan Şampiyonlar Ligi’ne geçecek. Ek olarak Konyaspor bu akşam berabere kalır ya da yenilirse Devler Ligi Fenerbahçe için kesinleşecek.