Fenerbahçe'de transfer hazırlıkları sürüyor! Jesus'un gözü Nuamah'da

TAKİP ET

Jesus'un Fenerbahçe transferlerini sürdürdüğü görüşüyor. Gözü ise Norveç kulübü Nordsjaelland'ın Ganalı sol açık Ernest Nuamah'ta. 8 milyon euro istenen yıldız futbolcuyu Jesus takıma katmak istiyor.

Reklam
Reklam

Ara transfer döneminin 18 Şubat’a kadar uzatılmasıyla birlikte Sarı Lacivert takımın teknik direktörü Jorse Jesus son hızlı çalışmalarına devam ediyor. Skorer bir kanat oyuncusu arayan Jesus’un gözü Ernest Nuamah üzerinde.

19 yaşındaki Ganalı oyuncu için FC Nordsjaelland takımının nabzını yoklayan Fenerbahçe, 8 milyon euro bonservis isteği ile karşı karşıya kaldı. Öğrenilenlere göre Fenerbahçe transferi 5 milyon euro gibi bir rakam ile sonuçlandırmak istiyor.

Jose Jesus’un dikkatini çeken özellik

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus’un Ernest Nuamah’da dikkatini çeken özellik ise 178 boyundaki futbolcunun topla beraber hızlanması. Danimarka kulübü ile 2026 senesine kadar sözleşmesi devam eden oyuncuya Jesus onay verirse kısa zamanda transferin neticelendirilmesi bekleniyor.

Jorse Jesus’un da kısa sürede transferin gerçekleşmesini istediği biliniyor. Ernest Nuamah’ın santrfor mevkilerinde, sol kanat haricinde sağ kanatta da forma giyebilme özelliği de var.