Fenerbahçe'den Ümit Özdağ açıklaması

TAKİP ET

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla son dönemlerde öne çıkan isimlerden olan Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ, son videosunda Fenerbahçe taraftarlarını Bir Hayli kızdırdı. Biliyorsun da Luiz Gustavo ve Fenerbahçe'yi konu alan Ümit Özdağ hakkında Fenerbahçe'den açıklama geldi.

Reklam
Reklam

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Twitter hesabından bir animasyon videosu paylaşan Özdağ, Paylaştığın videoda Fenerbahçe'nin Yıldızı Luiz Gustavo ve sarı-lacivertli takımı konu almıştı. Fenerbahçe taraftarları ise Ümit Özdağ’ın bu paylaşımına tepki göstermişti.
 

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Videonun sosyal medyada hızla yayılması ve Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekmesi sonrasında sarı-lacivertli takımdan da önemli açıklamalar geldi. Fenerbahçe, açıklamasında Ümit Özdağ’dan geri adım atmasını isterken, Türkiye'nin siyasi çerçevedeki gündemlerinden biri olan mülteciler konusunda Yapılan paylaşımda Fenerbahçe Kulübü'nün formasını giyen takım kaptanlığı da yapmış olan bir futbolcunun adının kullanılması ya da imha edilmesinin kabul edilemeyeceği ifade edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün siyaset üstü bir konumda olduğuna dikkat çekilen açıklamada, zorla içine çekilmediği sürece hiçbir şekilde siyasi sürecin gündemin ve konunun parçası olmayacağına vurgu yapıldığı. Açıklamanın devamında ise Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ’ın paylaşımı ile ilgili olarak futbolcu ve kulüple ilgili geri adım atılmasının beklendiği ifade edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü, hiçbir siyasi gündeme dahil edilmeme ricasını açıklamanın sonunda bir kez daha tekrarladı.