Fenerbahçe-Dinomo Kiev maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin Dinomo Kiev'le oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Maç için geri sayım sürerken karşılaşmanın yayınlanacağı kanal başta olmak üzere karşılaşmayla ilgili tüm detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Dinomo Kiev-Fenerbahçe arasında oynanacak maçın günü ve saati de merak edilenlerin başında geliyor.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe’nin Dinomo Kiev’le oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Maç için geri sayım sürerken karşılaşmanın yayınlanacağı kanal başta olmak üzere karşılaşmayla ilgili tüm detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Dinomo Kiev-Fenerbahçe arasında oynanacak maçın günü ve saati de merak edilenlerin başında geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk ayağında Dinomo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 20 Temmuz günü deplasmanda rakibiyle yeşil sahaya çıkacak. Karşılaşma ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Bunların başında ise maçın günü, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı geliyor. İşte Dinomo Kiev-Fenerbahçe maçının tüm detayları…

Dinomo Kiev-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk ayağında Dinomo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, deplasmanda mücadele edecek. Dinomo Kiev-Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma 20 Temmuz 2022 Çarşamba akşamı saat 21.00’de ekrana gelecek.

Karşılaşmanın Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu

Yeni teknik direktör Jorge Jesus ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yepyeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan sarı-lacivertliler karşılaşma için nefeslerini tuttu. Dinomo Kiev-Fenerbahçe maçı, Çarşamba akşamı saat 21.00’de beINSPORTS 1’den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe’de Hazırlıklar Devam Ediyor

Fenerbahçe, Dinomo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Hazırlıklar Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarla devam ederken salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenmanlar sahada koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Devamında pas çalışmalarına geçilen idman, taktiksel çalışmaların ardından son buldu. Bir süredir sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş ve Emre Mor, bireysel çalışmalarla günü noktaladı. Luiz Gustavo ise saha çalışmalarına başladı. Öte yandan takımın yeni transferleri Tiago Çukur, Willian Arao ve Joshua King ise takımla ilk antrenmanlarına çıktı. Fenerbahçe’de Dinomo Kiev maçı hazırlıkları 15 Temmuz Cuma günü de antrenmanlarla devam edecek.