Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maç özeti ve golleri izle | Exxen FB - Frankfurt youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi 6. hafta maçında Fenerbahçe Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. Bu önemli maç öncesi insanlar internet üzerinden Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Exxen FB - Frankfurt youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Eintracht Frankfurt ile evinde kozlarını paylaşacak. Gruptan çıkma şansını geçen hafta aldığı Olympiakos mağlubiyetiyle yitiren ve Avrupa macerasına Konferans Ligi’nden devam edecek olan sarı lacivertli temsilcimiz formalite olan bu karşılaşmada galip gelerek taraftarını mutlu etmenin hesaplarını yapıyor. Futbol severler ise Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.
Fenerbahçe Eintracht Frankfurt Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. maçında Fenerbahçe Eintracht Frankfurt ile 9 Aralık Perşembe günü TSİ 20.45’te Kadıköy Ülker Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşma Exxen platformundan canlı olarak izleyenlerle buluşacak.
Fenerbahçe Eintracht Frankfurt Maçının Hakemi Belli Oldu
UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçını Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. Yardımcı hakemler olarak ise Uros Stojkovic ve Milan Mihailovic görev alacak. Kritik karşılaşmada 4. hakem olarak Momcilo Markovic VAR hakemi olarak ise Mario Zebec yer alacak.
Fenerbahçe Rotasyon Yapacak
UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndaki son maçında evinde Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt’u ağırlayacak olan Fenerbahçe rotasyon ağırlıklı bir kadroyla sahada olacak. Sarı lacivertlilerde fazla forma şansı bulamayan Berisha, Pelkas, Nazım Sangare gibi isimlerin Frankfurt maçında ilk 11’de başlaması bekleniyor.
Fenerbahçe’de Sakatlar İyileşiyor
UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt’u konuk edecek olan Fenerbahçe’de bir süredir sakat olan Altay, Valencia ve Mert Hakan’ın sakatlıklarını atlattığı öğrenildi. Fakat bu üç oyuncunun da bu akşamki mücadelede sahada yer alması beklenmiyor. UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da takımdaki yerlerini alamayacak.
FENERBAHÇE - EINTRACHT FRANKFURT MUHTEMEL 11'LER:
Fenerbahçe:
Berke, Nazım, Serdar Aziz, Szalai, Novak, Sosa, Zajc, Meyer, Muhammed, Pelkas, Berisha.
Eintracht Frankfurt: Trapp, Tuta, Hasebe, Ndicka, Chandler, Jakic, Sow, Kostic, Lindstrom, Kamada, Maury.
Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı özeti için tıklayınız

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt FB Frankfurt maç özeti UEFA Avrupa Ligi