Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu transferi için rekor rakam belirledi! Avrupa devleri peşinde

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin genç yıldızlarından biri olan ve performansı çok beğenilen Ferdi Kadıoğlu, Milli Takım kadrosuna da ismini yazdırmıştı. Sarı lacivertlilerin en disiplinli ve kendisini geliştiren genç yıldızlarından biri olan Kadıoğlu'nun talipleri de her geçen gün artıyor. Genç orta saha oyuncusu Avrupa devlerinin de radarına girdi. Oyun zekası olarak ileri seviyede olan ve disiplinli çalışmasıyla her geçen gün daha da gelişen genç oyuncu için Fenerbahçe'nin rekor bir gelir beklentisi var.

Reklam
Reklam

1999 doğumlu futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’de forma giyen genç yeteneklerden biri. Sarı lacivretli taraftarların gözdesi olan ve takımdaki performansıyla göz dolduran Kadıoğlu, Milli Takım kadrosunda da yerini aldı. Fenerbahçe, yetenekli futbolcusu için 25 milyon Euro’nun altına inmeyi düşünmüyor. Ayrıca Fenerbahçe, ara transfer döneminde Ferdi için tüm tekliflere kapalı. Genç yıldız için sıraya giren takımların teklifleri için sezon sonu işaret ediliyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİ İÇİN KAPILAR KAPALI

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’deki performansıyla kısa sürede Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Genç futbolcu için sıraya giren Avrupa devleri, Ferdi’yi kadrosuna katmak istiyor. Milan ve Inter’in Ferdi için düğmeye bastığı ve yıldız futbolcunun transferini Ocak ayında bitirmek için birbirleriyle rekabete girdiği de iddialar arasında. Ancak Fenerbahçe, ara transfer döneminde teklifleri değerlendirmeyi düşünmüyor. Fenerbahçe’nin Ferdi’yi renklerine bağlamak isteyen bu kulüplerin tekliflerini sezon sonu değerlendirmek istediği konuşuluyor.

REKOR GELİR BEKLENİYOR

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nu rekor bonservis bedeliyle satmayı düşünüyor. Genç futbolcudan rekor bir gelir bekleniyor. Sarı lacivertli kulübün Ferdi için 25 milyon Euro’nun altındaki teklifleri kabul etmeyeceği konuşuluyor. Ara transfer döneminde Ferdi için gelecek tekliflere kapıyı kapatan Fenerbahçe, sezon sonunda teklifleri değerlendirecek. 25 milyon Euro’nun altına inmeyi düşünmeyen kulüp, böyle bir durumda Süper Lig tarihinin en pahalı futbolcu satışını da gerçekleştirmiş olacak.