Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi açıklandı

TAKİP ET

Kadıköy'de ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray bir kez daha kozlarını paylaşacak. Pazar akşamı oynanacak olan dev derbinin hakemi belli oldu. Ancak sarı-kırmızılı takımın taraftarları tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'in 18 haftasında Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, kendi evinde Lig'in lideri Galatasaray'ı konuk edecek. Bu maçın haftaya damga vurması beklenirken Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi açıklandı.

Ezel'i rakipler karşı karşıya

Fenerbahçe 2013-2014 sezonundan bu yana şampiyonluğa Hasret kalırken Galatasaray'ın son şampiyonluğu ise 2018-2019 sezonunda oldu. Her iki takım da bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak için ter döküyor. İki ezeli rakip pazar akşamı Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Dev derbiyi kazanan takım haftayı lider olarak bitirirken beraberlik Galatasaray'ın işine yarayacak.

Derbinin hakemi belli oldu

Heyecanla beklenen Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde GS TV'ye açıklamalarda bulunan sunucu Ebru Gürsoy'un tahmini doğru çıktı. derbinin hakemi Halil Umut meler oldu. Galatasaray taraftarı bu gelişmenin ardından adeta çılgına döndü.

Darbeyi yönetecek olan hakem Umut meler geçtiğimiz yıl 13 hafta karşılaşmasında NEF stadında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona eren maçta Galatasaray'ın golünü iptal etmişti.