Fenerbahçe Gökhan Akkan ile anlaşma sağladı

TAKİP ET

Fenerbahçe yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını ara vermiyor. Bir süredir yedek kaleci arayışında olan ve Altay Bayındır ile rakip olabilecek bir kaleci bulmaya çalışan Fenerbahçe aradığını buldu. Fenerbahçe'nin Rizespor forması giyen Gökhan Akkan ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, gelecek sezon için Altay Bayındır ile rekabet edebilecek bir kaleci arayışı içerisinde olduğunu uzun süreden beri duruyordu. Sarı-lacivertli kulübün bu konuda gündemine Rizesporlu Gökhan Akkan girdi. Gökhan Alkan transferi için bir süredir Rizespor yönetimi ile görüşen Fenerbahçe'de nihayet mutlu son haberi geldi. Uzun zamandan beri devam eden pazarlıklar sonucunda Gökhan Akkan için anlaşma sağlandığı iddia edildi.

SÜPER LİG'DE OYNAMAK İSTİYORDU

Rizespor forması ile geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir grafik çizen Gökhan Akkan’ın da Süper Lig'e veda etmesi sonrası Rizespor'dan ayrılmak istediği konuşuluyordu. Gökhan Akkan yeni sezon öncesi Rizespor ile oynadığı hazırlık maçında da yer almamıştı. Kalecinin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Fenerbahçe'nin yaptığı teklifte Karadeniz ekibine adeta ilaç gibi geldi.

FENERBAHÇE 1,5 MİLYON AVRO BONSERVİS ÖDEYECEK

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe Rizespor arasında Gökhan Akkan için anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertli kulübün Rizespor’a tecrübeli kaleci için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği konuşuluyor.