Fenerbahçe Hatayspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 FB Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Fenerbahçe Hatayspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 FB Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri, FB Hatay özet Bein Sports, Fenerbahçe Hatayspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta karşılaşmaları büyük heyecana sahne olmaya devam ediyor. Günün son maçında Fenerbahçe Hatayspor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son oynadığı maçta deplasmanda Giresunspor’u 2-1 mağlup eden fakat hafta içi oynanan UEFA Konferans Ligi mücadelesi’nde evinde Slavia Prag’a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe Hatayspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak ligde üst üste 2. galibiyetini almak ve taraftarından özür dilemek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son 3 maçını kaybettikten sonra geçen hafta evinde Göztepe’yi 2-1 yenerek galibiyetle tanışan Hatayspor ise zorlu Kadıköy deplasmanında sürpriz bir 3 puan almaya çalışacak. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Galibiyete ihtiyacı olan bu iki takım arasında oynanacak mücadeleden nasıl bir sonucun çıkacağı insanların gündemini işgal etmeye devam ediyor. Futbol severler ise Fenerbahçe Hatayspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Fenerbahçe Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Hatayspor maçı bugün saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Fenerbahçe Hatayspor Maçının Hakem Kadrosu Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Hatayspor maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Yasin Kol düdük çalacak. Kol’un yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Ata Yıldırım üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Yaşar Kemal Uğurlu oturacak.
Fenerbahçe İçin Kritik Haftalar
Fenerbahçe ve İsmail Kartal'ı kritik 6 hafta bekliyor. Sarı- Lacivertli ekibin kalesi olan Kadıköy'de kazanma geleneğine uzun süredir son veren Sarı- Lacivertliler üçü deplasmanda olmak üzere 6 maça çıkacak. Fenerbahçe sırasıyla Hatayspor'la başlayıp Slavia Prag (D), Kasımpaşa (D), Trabzonspor , Alanyaspor (D) ile devam edecek ve Konyaspor maçı ile bitecek olan zorlu seriyi hasarsız atlatmak istiyor. Bu zorlu 6 maç Fenerbahçe'nin hem Süper Lig'deki hem de Konferans Ligi'ndeki kaderini belirleyecek.
Hatayspor Kadıköy’de Sürpriz Peşinde
Süper Lig’de son 3 maçını kazanamadıktan sonra geçen hafta evinde Göztepe’yi 2-1 yenerek rahat bir nefes alan Hatayspor Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacağı maçı kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Akdeniz ekibinin bu maçta hücum futbolunu benimseyeceği tahmin ediliyor. 
Mesut Özil Avrupa’ya Saklanıyor
Süper Lig’de bu akşam Hatayspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan Mesut Özil’in hafta içinde oynanacak olan UEFA Konferans Ligi’ndeki Slavia Prag maçına saklanacağı öğrenildi. Teknik direktör İsmail Kartal bu akşam oynanacak Hatayspor maçında yıldız futbolcuyu riske etmeyecek. 
Ömer Erdoğan: Büyük Saygı Duyuyoruz
Bu akşam Süper Lig’de Fenerbahçe ile zorlu bir 90 dakika oynayacak olan Hatayspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan bazı açıklamalarda bulundu. Zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Erdoğan ‘’Bugün çok büyük bir camianın takımına karşı oynayacaklarını ifade ederek, "Fenerbahçe’ye saygı duyuyoruz" sözlerini sarf etti. 
Kanarya’da 6 Eksik Var
Süper Lig’de bu akşam Hatayspor ile evinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de maç öncesi 6 kritik eksik yer alıyor. Sarı lacivertlilerde Filip Novak, Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci, Kim Min-Jae, Mesut Özil ve Ferdi Kadıoğlu Hatayspor maçında forma giyemeyecek.
Hatayspor 4 Eksikle Kadıköy Deplasmanına Çıkacak
Süper Lig’de bugün Fenerbahçe ile deplasmanda mücadele edecek olan Hatayspor 4 eksikle Kadıköy deplasmanına çıkacak. Akdeniz ekibinde Mame Diouf, Fatih Kuruçuk, Simon Falette ve Burak bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Fenerbahçe - Hatayspor muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe: 
Altay, Nazım, Serdar Aziz, Szalai, Çağtay, Crespo, Ozan Tufan, Mert Hakan, Osayi, Pelkas, Valencia
Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet, Sackey, Burak, Adekugbe, Onur, Ribeiro, Benzia, Saba, El Kaabi, Kahraba
Fenerbahçe Hatayspor maçı özeti için tıklayınız

Fenerbahçe Hatayspor FB Hatay özet Fenerbahçe Hatayspor maçı Süper Lig 26. hafta