Fenerbahçe-Hull City ilk 11'ler! Ozan Tufan ve Allahyar sürprizi

TAKİP ET

Bu akşam TV8ekranlarından canlı olarak aktarılacak olan Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Karşılaşmanın başlamasına çok az bir süre kalırken takımların ilk 11'leri merak edilen konuların başında geliyor. Maçın yayınlanacağı kanal, başlayacağı saat ve nerede oynanacağına dair tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Bu akşam TV8ekranlarından canlı olarak aktarılacak olan Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Karşılaşmanın başlamasına çok az bir süre kalırken takımların ilk 11’leri merak edilen konuların başında geliyor. Maçın yayınlanacağı kanal, başlayacağı saat ve nerede oynanacağına dair tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aylarda vefat eden yakın dostu Alpay Kazan anısına düzenlenecek olan bu maç öncesinde karşılaşmayla ilgili merak edilen sorulara yanıt aranıyor. Peki, Fenerbahçe-Hull City maçı ilk 11’ler açıklandı mı? Fenerbahçe-Hull City maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe-Hull City maçı nerede oynanacak? İşte tüm merak edilenler…

Fenerbahçe İlk 11’ler

-    Altay

-    Szalai

-    Min Jae

-    Ferdi

-    Osayi

-    Crespo

-    İsmail

-    İrfan Can

-    Lincoln

-    Rossi

-    Valencia

Hull City İlk 11’ler

-    Ingram

-    Coyle

-    Elder

-    Greaves

-    Jones

-    Figueiredo

-    Ozan Tufan

-    Lewis-Potter

-    Longman

-    Allahyar

-    Slater

Fenerbahçe-Hull City Maçı Saat Kaçta?

10 Temmuz 2022 Pazar (bu akşam) TV8 ekranlarından canlı yayınla aktarılacak Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı saat 20.30'da başlayacak. Merakla beklenen karşılaşma, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak.