Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu

TAKİP ET

Fenerbahçe'ye transferi büyük ses getiren ve dünya basınında da geniş yer bulan Mesut Özil, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ifade ederek sarı-lacivertli formayı giymişti. Ancak Mesut Özil'in Fenerbahçe macerası kötü bitti. Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısından sonra yönetimle yaşadığı sorun sebebiyle kadro dışı kalan Özil ile Fenerbahçe yollarını ayırdı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe’ye transferi büyük ses getiren ve dünya basınında da geniş yer bulan Mesut Özil, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ifade ederek sarı-lacivertli formayı giymişti. Ancak Mesut Özil’in Fenerbahçe macerası kötü bitti. Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısından sonra yönetimle yaşadığı sorun sebebiyle kadro dışı kalan Özil ile Fenerbahçe yollarını ayırdı. Transferi kadar Fenerbahçe’den ayrılığı da çok konuşulan yıldız futbolcu Özil’in yeni adresinin de belli olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’den ayrılan Mesut Özil’in Başakşehir’e gideceği konuşuluyor. Mesut’un Başakşehir tercihindeki en büyük etken ise Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu. İşte detaylar…

Karşılıklı Olarak Yollar Ayrıldı

Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam eden ve sezona Jorge Jesus ile başlayacak olan Fenerbahçe, Mesut Özil ile yollarını ayırdı. Geride bıraktığımız sezon teknik direktör İsmail Kartal ile soyunma odasında bir tartışma yaşayan Özil, süresiz olarak kadro dışı kalmıştı. Özil, Fenerbahçe’ye dönmek istediğini sık sık dile getirse de bu isteği olumsuz yanıt aldı. Fenerbahçe ile Mesut Özil karşılıklı olarak yollarını ayırdı. 

Başakşehir İddiası

Fenerbahçe’ye transferi kadar ayrılığı da dünya basınının manşetlerinde yer alan Mesut Özil’in yeni adresinin belli olduğu iddia edildi. Yeni takımını belirlemek için görüşmeleri devam ettiği aktarılan Mesut Özil’in Serie A ile anlaşacağı iddia edildi. İtalyan basınında yer alan bir haberde Mesut Özil için Roma ve Milan’ın devrede olduğu öne sürüldü. Öte yandan kariyerine ve özel hayatına İstanbul’da devam etmek istediğini sık sık dile getiren Özil’in Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir’e transfer olacağı iddiası da spor manşetlerine bomba gibi düştü. Başakşehir ve Mesut Özil’in hafta bitmeden resmi imzaları atacağı iddia edildi.