Fenerbahçe Kayserispor maç özeti ve golleri izle | A Spor FB Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Fenerbahçe Kayserispor maç özeti ve golleri izle | A Spor FB Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri, FB Kayseri özet A Spor, Fenerbahçe Kayserispor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fenerbahçe Kayserispor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de başarısız bir dönemden geçen ve son oynadığı maçta evinde Başakşehir’e 1-0 kaybeden Fenerbahçe Kayserispor ile bugün oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasını kazanarak kupada moral bulmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de bu sezonun başarılı ekiplerinden birisi olan Kayserispor Türkiye Kupası’nda oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanarak adını çeyrek finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Canlı izle Fenerbahçe Kayserispor A Spor şifresiz Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle FB Kayseri maçı Selçuk Sports Netspor izle
Canlı izle Fenerbahçe Kayserispor A Spor şifresiz Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle FB Kayseri maçı Selçuk Sports Netspor izle, Fatih Karagümrük Konyaspor maç linki, FB Kayseri maçı saati için yapılması gerekenler haberimizde...
Ziraat Türkiye Kupası heyecanı son 16 turu maçlarıyla beraber hız kesmeden devam ediyor. Günün son maçında Fenerbahçe Kayserispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de bir türlü işleri yoluna koyamayan Fenerbahçe Kayserispor ile oynayacağı maçı kazanarak çeyrek finale yükselen taraf olmak ve taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda başarılı bir performans gösteren Kayserispor Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye Futbol severler ise Fenerbahçe Kayserispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Fenerbahçe Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Fenerbahçe Kayserispor maçı bugün saat 20.30’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fenerbahçe Kayserispor Maçının Hakemi Açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Fenerbahçe Kayserispor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Hakan Yemişken üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Atilla Karaoğlan oturacak.
Fenerbahçe Kupada Moral Bulmak İstiyor
Süper Lig’de son haftalarda başarısız bir performans gösteren ve son oynadığı maçta evinde Başakşehir’e 1-0 kaybeden Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Kayserispor maçını kazanarak moral bulmak istiyor. Sarı laciverli ekipte maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Mesut Özil, Luiz Gustavo, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. 
Kayserispor Kupada Çeyrek Finali İstiyor
Süper Lig’de son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle dikkat çeken Kayserispor bu akşam Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanarak adını çeyrek finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Sarı kırmızılı takımda maç öncesi 4 eksik yer alıyor. Kayserispor’da Mame Thiam, Dimitrios Kolovetsios, Bernard Mensah ve Gökhan Sazdağı zorlu Fenerbahçe deplasmanında forma giyemeyecek. 
Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turuyla birlikte karşılaşmalarda VAR uygulaması da devreye girecek. Bugün oynanacak tüm karşılaşmalarda VAR uygulaması geçerli olacak. 
Fenerbahçe - Kayserispor muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe: 
Berke, Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Crespo, Sosa, Samuel, Ozan, Valencia, Serdar Dursun
Kayserispor: Lung, Onur, Uğur, Mert, Carole, İbrahim, Kemen, Emrah, Bertolacci, Mane, Gavranovic
Fenerbahçe Kayserispor maçı özeti tıklayınız

Fenerbahçe Kayserispor maçı özeti FB Kayseri özet A Spor FB Kayseri maçı Ziraat Türkiye Kupası son 16 Süper Lig