Fenerbahçe, Kayserispor yenilgisiyle Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti!

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupasının son 16 turu için sahasında Yukatel Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmadan 1-0 mağlup olarak ayrıldı ve aldığı bu sonuçla kupaya veda etmek zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 19 tur maçında Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'u ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan her iki takım ilk yarıyı golsüz tamamlamak üzereyken maçın 45+1. dakikasında Ozan Tufan rakiplerini geçti ve ceza sahasındayken Uğur Demirok'un müdahalesi ile yere düştü. Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler, Uğur'a sarı kart gösterirken VAR'ın uyarısı sonucu pozisyonu tekrar izledi ve Uğur Demirok'a kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.



Sarı-kırmızılı ekip maçın ikinci yarısında 10 kişi olarak tekrar başlarken Fenerbahçe maç sonuna kadar rakibinden bir kişi fazla olmasına rağmen bir türlü golü bulamadı. Sarı-lacivertli ekip maçın uzatma dakikalarında eski futbolcusu Ramazan Civelek'in serbest vuruş pozisyonundan attığı gol ile yıkıldı. Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler, santra yaptırmadı ve golün hemen ardından 90+4. dakikada düdüğünü çalarak maçı bitirdi. 



Bu sonuçla Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupasında elenirken, karşılaşmayı 1-0 kazanan taraf olan Kayserispor çeyrek finale yükseldi.

fenerbahçe kayserispor ziraat türkiye kupası maç sonucu