Fenerbahçe Luiz Gustavo ayrılığını resmen açıkladı

TAKİP ET

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına transfer çalışmaları ile devam ederken ayrılık haberleri de peş peşe geliyor. Fenerbahçe'de forma giyen Luiz Gustavo'nun transferi resmen duyuruldu. 35 yaşındaki futbolcu Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer oldu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Luiz Gustavo ayrılığına bugün resmen açıkladı.35 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer oldu. Fenerbahçe’ye 2019 yılında Marsilya’dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ile gelen futbolcu sarı lacivertli forma altında üç sezon geçirdi. Brezilyalı futbolcu 97 maçta beş gol attı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de takımdan ayrılan isimlerde belli olmaya devam ediyor. Sarı lacivertli takımdan bugün yapılan açıklamayla birlikte Luiz Gustavo ayrılığı resmi olarak duyuruldu. Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada 35 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr ile sözleşme sürecini tamamlaması için izin verildiği belirtildi.

AYRILIK RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada profesyonel futbol alt takım oyuncularından Luiz Gustavo fonun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaşma sağladığı belirtildi. Sarı lacivertli takım futbolcuya sağlık kontrolünden geçmesi ve süreci tamamlaması için izin verildiğini de duyurdu.

FENERBAHÇE BONSERVİS BEDELİ ALMAYACAK

Luiz Gustavo‘nun transfer olduğu Suudi Arabistan ekibi Al Nassr da tecrübeli futbolcu ile ilgili açıklama yaptı. Brezilyalı futbolcu ile 1 + 1 yıllık anlaşma sağlandığını duyuran Suudi Arabistan ekibi transfer için bonservis bedeli ödenmeyeceğini açıkladı.