Fenerbahçe Mesut Özil'in ayrılığını resmen açıkladı

TAKİP ET

Fenerbahçe, büyük umutlarla kadroya kattığı dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile yollarını ayırdı. Sarı Lacivertli takımdan yapılan resmi resmi açıklama ile ayrılık kesinlik kazanmış oldu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe’de büyük umutlarla transfer edilen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, İsmail Kartal döneminde kadro dışı kalmıştı. Yaklaşık bir yıldan fazla süredir takımdan uzak olan Mesut Özil, yeni teknik direktör Jorge Jesus’un takımın başına geçmesi ile birlikte umutlanmıştı ancak, beklediği gibi olmadı. Fenerbahçe ve Mesut Özil arasında ipler tamamen koptu.

Fenerbahçe resmen ayrılığı duyurdu

Bir süredir Fenerbahçe ve Mesut Özil arasında yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken yönetimin nasıl bir karar alacağı da merak konusu olmuştu. Bugün Fenerbahçe’den resmi olarak Mesut Özil açıklaması geldi. Sarı Lacivertli takımdan yapılan açıklamada Mesut Özil ile yolların ayrıldığı doğrulanırken, “Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz” denildi.

Başakşehir’e imza atacak

Fenerbahçe’de istediği performansı yakalayamayan Mesut Özil ise Türkiye’de kalmaya kararlı. Yıldız futbolcunun yeni adresi İstanbul ekiplerinden Başakşehir olacak. Mesut Özil’in yarın Başakşehir ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.