Fenerbahçe'nin Cristiano Ronaldo ile anlaştığı öne sürüldü

TAKİP ET

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile yüz yüze görüşerek anlaşma sağladığı iddia edildi. Portekizli Yıldız'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna edildiği konuşuluyor.

Reklam
Reklam

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Fenerbahçe'den bomba gibi bir atak geldi. Yılın transferine imza atmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaştığı konuşuluyor. Manchester United'da forma giyen Portekizli Yıldız'ın Fenerbahçe'nin kadrosuna katılmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Ali Koç ve Ronaldo yüz yüze görüştü

Spor basınında yer alan iddialara göre Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve Portekizli Yıldız Cristiano Ronaldo yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Ali Koç'un bu transfer için tüm imkanları seferber ettiği iddia ediliyor. Aynı zamanda Jorge Jesus yoğun çaba göstererek Cristiano Ronaldo'yu Fenerbahçe'ye gelmek için ikna etti.

Sadece birkaç pürüz kaldı

Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı öne sürülürken ücrete dahil son pürüzlerin giderilmesi sonrasında Fenerbahçe'nin transferi açıklayacağı öne sürüldü. Cristiano Ronaldo, son olarak Manchester United ile 8 milyonu performansa bağlı ve 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık toplam sözleşmesini 23 milyon Euro’ya imzalamıştı.

Daha önce dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil’i Fenerbahçe kadrosuna katan Ali Koç'un Ronaldo ile anlaşmak için günlerdir uğraştığı da Gelen iddialar arasında yer aldı.