Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde rakibi bugün belli oluyor

TAKİP ET

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe'nin rakibi bugün belli oluyor. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu kura çekimi bugün saat 13.00'te yapılacak.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'ye, Süper Lig'e bu sezon ikinci sırada bitirdi için Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayarak turnuvaya katılacak. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibinin belli olacağı kura çekimi ise saat 13.00'te yapılacak. Fenerbahçe çekilişe lig yolundan girerken seri bakışı ekiplerden Dinamo Kiev ya da Midtjylland (Danimarka) ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin de katılacağı Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu ilk maçları 19-20 Temmuz tarihlerinde rövanş maçları ise 26-27 Temmuz tarihlerinde oynanacak.
 

Lucescu takımın başında

Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş sonrasında ülkede ilk yarıda kaldı. Ukrayna Futbol Federasyonu ise puan tablosunun O anki hali ile kalmasına karar verdi. Yani dinamo Kiev'de bu tabloda 2. olarak Şampiyonlar Ligi Biletini aldı. Dinamo Kiev’in başında Galatasaray taraftarının da yakından tanıdığı Lucescu bulunuyor. Savaş çıkmasına rağmen takımını bırakıp gitmeyen tecrübeli teknik adam, takımının Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olması için de elinden geleni yapıyor. Fenerbahçe'nin rakibi Dinamo Kiev olursa ağırlıklı olarak Ukraynalı futbolcular takımda yer alacak nokta Çünkü takımdaki kiralık oyuncular ülkelerine geri döndü.
 

Rakip bugün belli oluyor

Danimarka takımı Midtjylland, Fenerbahçe'nin rakibi olursa işler biraz karışabilir. Çünkü Danimarka gibi Son yıllarda fizik gücü ve teknik kapasitesi ile öne çıkan takımlar arasında yer alıyor. Takımın golcüsü Brumado’nun Sakatlığı bulunuyor Fakat henüz turdaki maça yetişip yetişmeyeceği kesinleşmedi.
 

Konferans Ligi'ndeki rakipleri de bugün belli olacak

Diğer yandan konferans Ligi'ne katılan Konyaspor ve Başakşehir'in rakipleri de bugün belli olacak. Avrupa'da 3 numaralı turnuva olarak kabul edilen UEFA konferans Ligi 2. ön eleme kura çekimi de bugün İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılacak.