Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro ilk antrenmanda göz doldurdu

TAKİP ET

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçeli Dinamo Kiev maçının çalışmaları sürüyor. Dün akşam saatlerinde yeni bir antrenman daha yapan Fenerbahçe'de yeni transfer Joao Pedro da takımla birlikte ilk kez çalıştı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına bomba gibi transferlerle devam ediyor. Bir yandan da Dinamo Kiev maçı için hazırlık yapan sarı-lacivertli takımda dün akşam saatlerinde bir antrenman daha yapıldı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro da Takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Dinamo Kiev maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe'de Can Bartu tesisleri'nde Dinamo Kiev maçı hazırlıkları devam ediyor. Takımın başında olan teknik direktör Jorge Jesus, önce kuvvet ve dayanıklılık çalışması ardından da sahada koşu ısınma ve çabukluk hareketleri yaptırdı. Fenerbahçe'nin dün akşamki antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Sakatlığı devam eden Mert Hakan yandaş için ise özel program uygulandı.

Joao Pedro ilk antrenmanına çıktı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro da dün akşam takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda çevikliği ve taktikleri ile göz dolduran futbolcu takıma çabuk uyum sağladı. Fenerbahçe'nin hazırlıkları bugün yapılacak olan antrenmanla devam edecek.