Fenerbahçe o yıldız isimle yollarını ayırıyor! Sözleşme yenilenmeyecek

TAKİP ET

Fenerbahçe'den ara transfer dönemi öncesinde Ayrılık Haberi geldi. Elvador'dan gelen iddiaya göre Fenerbahçe Enner Valencia ile sözleşme yenilemeyecek.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe ile golcü Enner Valencia, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Ancak Valencia ile ilgili gündeme gelen iddia Fenerbahçe taraftarını üzecek gibi görünüyor. Ekvador'da El Futbolero gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe Yıldız futbolcu ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Yüksek ihtimalle sözleşme yayınlamayacak

Dünya Kupası'ndaki performansı ile dikkat çeken Enner Valencia’nın Fenerbahçe’deki akıbetine ilişkin Ekvador'da haber yapan El Futbolero önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Haberde Fenerbahçe'nin Yıldız futbolcu ile yollarını ayırmayı planladığım ve sözleşme yenilemeyeceğini öne sürüldü. Yine haberin detaylarına göre Meksika ekiplerinden Cruz azul Fenerbahçe'nin yıldızına ilgi gösteriyor. Haziran 2023'te Fenerbahçe ile sözleşmesi dolacak olan futbolcunun olası ayrılığının Fenerbahçe'nin hücum hattını olumsuz etkileyeceği de haberde yer aldı.