Fenerbahçe Rizespor maçı ne zaman? Fenerbahçe Rizespor maçı muhtemel 11'leri

TAKİP ET

Süper Lig 15.haftada Fenerbahçe Rizespor karşı karşıya geliyor. Süper Lig'te ikinci sıraya geçme şansı yakalayan Fenerbahçe, Rizespor'u kendi evinde ağırlıyor. Futbolseverler heyecanlı karşılaşmanın ne zaman olacağını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Rizespor mücadelesi saat kaçta? FB Rizespor maçı hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler ve maç ile ilgili detaylara haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz...

Reklam
Reklam

Süper Lig'te bu hafta pazar akşamı Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor mücadelesi yer alıyor. Lig'te liderliği koruyan Trabzonspor'un rakip takımlarla arasında 13 puanlık bir fark bulunuyor. Trabzonspor 39 puan'a yükselirken Fenerbahçe 24 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe bu maçta ikinci sıraya geçme şansını değerlendirmek ve aradaki puan farkını azaltmak için mücadele edecek. Peki merakla beklenen Fenerbahçe Rizespor karşılaşması saat kaçta? FB Rizespor maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Fenerbahçede hazırlıklar tamam

Isınma çabukluk ve koordinasyon çalışmaları ile başlayan antremanda futbolcular 3 gruba ayrılıyor. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden idman dar bir alanda düzenleniyor. Fenerbahçe oyuncuları idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla sonlandırıyor.

Fenerbahçe oyuncularından İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş antremanı takımdan ayrı yaparken Enner Valencia ve Altay Bayındır, günü tedavi çalışmaları ile noktaladı.

Fenerbahçe Rizespor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Süper Lig'te 5 Aralık 2021 Pazar günü Fenerbahçe Çaykur Rizespor mücadelesi gerçekleşiyor. Maçta Video Yardımcı Hakemi dün düzenlenen Trabzonspor Adana Demirspor karşılaşmasında VAR hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Bu akşam düzenlenecek olan maç 19:00'da Zorbay Küçük hakemliğinde başlayacak. Hakem yardımcıları Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz olacak. Dördüncü hakem ise Sarper Barış Saka olacak. Heyecanlı karşılaşma Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

35 yaşındaki başarılı hakem Atilla Karaoğlan, art arda üç maçta Video Yardımcı Hakem'lik görevinde bulunmuş olacak.

Fenerbahçe Rizespor muhtemel 11'ler 

Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Tısserand, Kım, Szalaı, Gustavo, Crespo, Mesut, Possı, Osayı, Serdar Dursun.

Rizespor: Gökhan, Baıano, Selim, Holmen, Cemali, Savo, Dokovic, Umar, Boldrın, Boyd, Pohjanpolo.

fenerbahçe rizespor FB Rizespor FB Rizespor maçı ne zaman