Fenerbahçe Slavia Prag maç özeti ve golleri izle | Exxen FB Slavia Prag youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Fenerbahçe Slavia Prag maç özeti ve golleri izle, Exxen FB Slavia Prag youtube geniş özeti ve maçın golleri, Fenerbahçe Slavia Prag özet Exxen, Fenerbahçe Slavia Prag maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Slavia Prag ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de hayal kırıklığı yaşamasına rağmen son oynadığı maçta deplasmanda Giresunspor’u 2-1 yenerek az da olsa moral bulan Fenerbahçe Slavia Prag’ı mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantajı cebine koymak istiyor. Sarı lacivertli taraftarlar bu akşamki önemli maç öncesi tribünleri doldurarak takımlarını destekleyecek.  Futbol severler ise Fenerbahçe Slavia Prag maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Fenerbahçe Slavia Prag  Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Konferans Ligi son 16 turunda oynanacak olan Fenerbahçe Slavia Prag maçı bugün TSİ 20.45’te Kadıköy Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Fenerbahçe Slavia Prag Maçının Hakemi Belli Oldu
UEFA Konferans Ligi son 16 turunda oynanacak olan Fenerbahçe Slavia Prag maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada M. Mariani düdük çalacak. Mariani’nin yardımcılıklarını D. Bindoni ve A. Tegoni üstlenecek.
Fenerbahçe’de 4 Eksik Var
Fenerbahçe’de Mesut Özil ve yanak kemiği kırılan Serdar Dursun takımla çalışmalara başladı. Filip Novak, İrfan Can Kahveci ve Luiz Gustavo sakatlığı devam ediyor. Ozan Tufan takımla çalışmalara geri döndü.
Fenerbahçe’de 2 İsim Esame Listesinin Dışında
UEFA Konferans Ligi son 16 turunda bu akşam Çekya temsilcisi Slavia Prag’ı konuk edecek olan Fenerbahçe’de 2 isim Avrupa listesine dahil edilmedi. Sarı lacivertli takımda Diego Rossi ve Miguel Crespo Avrupa maçlarında forma giyemeyecek.
Fenerbahçe Avrupa’da Moral Arıyor
Bu akşam Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Süper Lig’de yaşadığı hayal kırıklığını Avrupa’da yoluna devam ederek telafi etmek istiyor. Sarı lacivertlilerde tek hedef Çekya temsilcisini mağlup etmek olacak.
Slavia Prag Deplasmanda Kazanmak İstiyor
UEFA Konferans Ligi son 16 turunda bu akşam temsilcimiz Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan Slavia Prag kendi liginde liderliğini sürdürüyor. Konuk ekip zorlu Kadıköy deplasmanında kazanarak evine avantajlı bir skorla dönmek istiyor. 
Fenerbahçe - Slavia Prag muhtemel 11'ler
Fenerbahçe:
Altay, Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Sosa, Mert Hakan, Samuel, Zajc, Pelkas, Valencia
Slavia Prag: Mandous, Holes, Taloverov, Ousou, Dorley, Traore, Sevcik, Schranz, Lingr, Olayinka, Tecl
Fenerbahçe Slavia Prag maçı özeti için tıklayınız

Fenerbahçe Slavia Prag maçı özeti FB Slavia Prag özet Exxen Konferans Ligi son 16