Fenerbahçe sol bek listesindeki Ghislain Konan'ı ikna etti!

TAKİP ET

Sahada sol bek tarafına oyuncu arayışında olan Fenerbahçe, aradığı isim ile nihayetinde anlaştı. Fransa'da Ghislain Konan'a teklif götüren sarı-lacivertli yönetim Konan'ı imza atmaya ikna etti.

Reklam
Reklam

Fransa'nın Reims Kulübünde oynayan Ghislain Konan ile ilgilenmeye başlayan Fenerbahçe, Konan'a transfer teklifinde bulundu. Reims Kulübü Başkanı Jaillot ile bir görüşme yapan Fenerbahçe yönetimi Konan için yaptıkları teklifin kabul edildiği haberini aldı.



Takında sol bek arayışlarına girdikten sonra transfer listesine aldığı Ghislain Konan’a teklif gönderen sarı-lacivertli yönetim Reims Kulübünün başkanından beklediği müjdeli haberi aldı. Kulüp başkanı Jan Pierre Jaillot, bir açıklama yaptı ve Fenerbahçe’nin kendilerine sundukları teklifi kabul ettiklerini duyurdu. 

Yapılan teklifin son derece tatmin edici olduğunu açıklayan Jaillot, şu an oyuncu ile Fenerbahçe arasında bir anlaşma sağlanması aşamasına girdiklerini söyledi.  



Vitoria Guimaraes'te oynayan ve 2018 yılında Reims'e transfer olan Konan'ın çıktığı 88 maçta 3 gol attığı 5 de asist kaydettiği öğrenilirken 26 yalındaki genç futbolcunun aynı zamanda Fildişi Sahili Milli Takımı formasını da 13 kez giydiği bildirildi.
 

fenerbahçe Ghislain Konan sol bek anlaşma Reims Kulübü