Fenerbahçe Takım kaptanı Mesut Özil neden kadroda yok? Mesut Özil sakatlandı mı?

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek sarı lacivertli takımda Mesut Özil'in kadroda olmaması dikkat çekti. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor ve Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan karşılaşmada Mesut Özil'in takım kadrosunda olmaması gözlerden kaçmadı. Mesut Özil neden kadroda yok? Mesut Özil sakatlandı mı? Mesut Özil cezalı mı? soruları cevabı araştırılıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 20. haftası Adana Demirspor ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Gerçekleştirilecek olan maçta Mesut Özil’in neden kadroda olmadığı merak ediliyor. Saat 20.00’de Adana Demirspor’la karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’nin ilk 11’i herkesi şaşırttı. Fenerbahçe takım kaptan olan Mesut Özil’in yedek kulübesinde olması dikkat çekti. Mesut Özil neden kadroda yok? Mesut Özil sakatlandı mı? Mesut Özil cezalı mı? soruları cevabı araştırılıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

MESUT ÖZİL NEDEN KADRODA YOK?

Süper Lig’in 20. haftası 10 Ocak 2022 saat 20.00’de gerçekleşecek olan maçta Adana Demirspor Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Konyaspor ve Başakşehir’in puan kaybettiği haftada fırsatı değerlendirmek isteyen sarı lacivertliler, sahadan 3 puanla ayrılması durumunda haftayı 3. sırada tamamlayacak.

 

ADANA DEMİRSPOR ATAKTA

Adana Demirspor oynadığı son 4 maçtan 10 puan aldı. Önündeki maçlarda da iyi bir performans sergilemek isteyen Adana Demirspor çıkışını zorlu deplasmanda sürdürmeye çalışacak.

 

MESUT NEDEN YEDEK KULÜBESİNDE?

Fenerbahçe’de kaptan Mesut Özil’in yedek kulübesinde olması birçok kişi tarafından merak ediliyor. Başarılı futbolcunun neden ilk 11’de yer almadığı futbolseverler tarafından araştırılıyor Adana Demirspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle yaptığı konuşmada şu sözleri sarf etti: “Oyunumuzu rakibe kabul ettirmek istiyoruz. İyi bir sonuç ve galibiyetle yeni yıla başlamak istiyoruz.”

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, Mesut Özil’in ilk 11’de olmamasıyla ilgili şunları söyledi: “Mesut’u kullanabilecek durumdayız. 1-2 antrenman kaçırdı. Riske etmek istemedik. Herhangi bir durumda olursa kullanacağız.”

İLK MAÇI FENER ALDI

Süper Lig’in ilk yarısında Adana’da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Fenerbahçe’nin başında o dönem Vitor Pereira vardı.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Berke, Szalai, Min Jae, Novak, Osayi, Zajc, Mert, Sosa, İrfan, Pelkas, Valencia

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Gökhan, Yunus, Belhanda, Vargas, Britt

mesut özil neden kadroda yok mesut özil sakatlandı mı fenerbahçe adana demirspor