Fenerbahçe taraftarından cezaevine konulan şarkıcı Gülşen'e destek

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen Nisan ayında bir konseri sırasında imam hatipliler ile ilgili sarf ettiği sözler sebebiyle dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülşen'in tutukluluk haberini tribünde alan Fenerbahçe taraftarı ise Gülşen'e kendi şarkısı ile destek oldu.

Reklam
Reklam

Son dönemlerde sahne kostümleri ile sık sık gündeme gelen Şarkıcı Gülşen Nisan ayında bir konserinde imam hatipliler ile ilgili yaptığı açıklamalar sebebiyle dün akşam hakim karşısına çıkarıldı. Evinde gözaltına alınan Gülşen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. halkı kin ve nefrete tahrik etmek suçundan tutuklanan Gülşen’e Fenerbahçe taraftarından destek geldi.

FENERBAHÇE TRİBÜNLERİNDE GÜLŞEN ŞARKISI YANKILANDI

Dün Gece saatlerinde nöbetçi mahkemeye çıkarılan ve tutuklanan Gülşen'in cezaevine gönderildiği haberini türbinde alan Fenerbahçe taraftarından ünlü şarkıcıya destek geldi. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi eleme maçında tribünde olan taraftarlar Gülşen'in “elimide kolumuda bağla hadi” şarkısını hep birazdan söyleyerek ünlü şarkıcıya destek oldu. Fenerbahçe taraftarı Daha sonrasında “Atatürk” ve “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları attı.

GÜLŞEN BAKIRKÖY KADIN CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Sahnede giydiği kostümlerle son dönemlerde sık sık eleştiri oklarının hedefi ne giren Gülşen bu defa bambaşka bir olayla sosyal medyanın gündemine oturdu. Gülşen'in nisan ayında söylediği iddia edilen imam hatipliler ile ilgili sözleri başına iş açtı. Hakkında çok sayıda şikayet yapılan Gülşen Dün polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gece saatlerinde ise nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ünlü şarkıcı halkı Kin ve nefret et sevk etmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.