Fenerbahçe transferde milli futbolcuya kancayı taktı

TAKİP ET

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Lincoln Henrique ve Bruma'nın Transferleri ile büyük sükse yaratan sarı-lacivertli takım hücum hattına birkaç takviye daha yapmak istiyor. Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyeti bu doğrultuda Antalyaspor'da büyük çıkış yakalayan A milli takımın futbolcusu Doğukan Sinik'in peşine düştü. Genç futbolcu için Antalyaspor'un istediği bonservis bedeli de açıklandı.

Reklam
Reklam

Antalyaspor, teknik direktör Nuri Şahin'in önderliğinde başarılı bir sezonu geride bıraktı. Takımda Yıldızı parlayan isim ise Doğukan Sinik oldu. Gösterdiği performansla A Milli Takımı da girmeyi başaran genç yıldız transfer sürecinde büyük takımların gözdesi haline geldi.

Fenerbahçe resmen talip oldu

A milli takımda da başarılı bir sezon geçiren 23 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe devreye girdi. Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden ve kadrosuna yıldız isimleri katan sarı-lacivertli takım Şimdi de genç futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Yönetimin çok istediği genç yıldız için teknik direktör Jorge Jesus da olumlu not verdi. Teknik heyetten de tam not alan genç yıldız için Başkan Ali Koç devreye girdi ve resmi girişimlere başladı.

Bonservis bedeli belli oldu

Transfer sürecinde Süper Lig'de evlerinin de gündeminde olan Doğukan Sinik için Antalyaspor'un istediği bonservis bedeli de belli oldu. Ali Koç'un bizzat devreye girdiği transfer için Antalyaspor 6 milyon euro istiyor. Sarı-lacivertli yönetim ise transfer için para artı takas teklif ediyor. Ancak Antalyaspor Takasa dayalı bir transfere de sıcak bakmıyor. İki takım arasında transfer görüşmeleri devam ediyor.