Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi kim? Fenerbahçe hangi takımla eşleşti?

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin, UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Türkiye'yi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe'nin rakibi bugün yapılacak olan kura ile belirlenecekti. Peki sarı lacivertlilerin rakibi belli oldu mu? Fenebahçe Konferans Ligi'nde kiminle eşleşti? İşte son gelişmeler...

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde ülkeyi temsil edecek olan takım oldu. Bugün gerçekleşecek olan kura sonucu ile de Fenerbahçe'nin play off'taki rakibi belli olacaktı. Sporseverler kura sonucunu araştırmaya başladı. Peki Fenerbahçe hangi takımla eşleşti? Maçlar ne zaman yapılacak? UEFA Konferans Ligi maç takvimi, kura sonuçları ve detaylara haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Slavia Prag oldu. Sarı lacivertliler Çekya temsilcisi olan Slavia Prag ile mücadele edecek.

UEFA Konferans Ligi play off eşleşmeleri

Marsilya - Karabağ

PSV - Maccabi Tel Aviv

Fenerbahçe - Slavia Prag

Maçlar ne zaman?

Konferans Ligi kura sonuçları açıklandıktan sonra maçların ne zaman yapılacağı merak edildi. Bu kapsamda ilk maçlar 17 Şubat 2022 tarihinde rövanşları ise bir hafta sonra yapılacak.

Sekiz kazanan takım UEFA Konferans Ligi'nde gruplarını tamamlayan takımlarla eşleşmiş olacak.

Son 16 kura çekimi

FB play off'taki rakibini elerse son 16'daki rakibi ile 25 Şubat 2022 tarihinde yapılacak olan eşleşmede karşı karşıya gelecek.

UEFA Konferans Ligi maç takvimi

Play-off maçları: 17-24 Şubat

Son 16 kura çekimi: 25 Şubat

Son 16 maçları: 10-17 Mart

Çeyrek-yarı final kura çekimi: 18 Mart

Çeyrek final maçları: 7-14 Nisan

Yarı final maçları: 28 Nisan - 5 Mayıs

Final: 25 Mayıs

Fenerbahçe Konferans Ligi UEFA Konferans Ligi