Fenerbahçe'ye Marcelo Bielsa'dan müjdeli haber! Leeds United ile yollarını ayırdı

TAKİP ET

Gelecek sezon için tecrübeli bir teknik direktör arayan Fenerbahçe'ye Marcelo Bielsa'dan müjdeli haber geldi. Arjantinli teknik adam Leeds United ile yollarını ayırdı. İşte konunun ayrıntıları...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasının kapanış maçında yarın Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe’de bir yandan gelecek sezonun planlamaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda deneyimli bir teknik direktörü takımın başına getirmek isteyen sarı lacivertli takıma daha önce de girişimde bulunduğu Marcelo Bielsa’dan müjdeli bir haber geldi. Premier Lig ekiplerinden Leeds United’ın başında bulunan Arjantinli teknik adamın takımın aldığı kötü sonuçlarla birlikte İngiliz ekibiyle yollarını ayırdığı öğrenildi.
Fenerbahçe’ye Marcelo Bielsa Müjdesi
Yeni sezonda takımı kaliteli ve tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Fenerbahçe’de Alman teknik adam Joachim Löw’den bir türlü sonuç alınamaması üzerine daha önce de girişimde bulundukları Marcelo Bielsa ismi yeniden gündeme geldi. Yaklaşık 3,5 yıllık İngiltere macerasının ardından dün Leeds United ile yollarını ayıran Arjantinli teknik direktör için en güçlü adayın Fenerbahçe olduğu ifade ediliyor. 
7 farklı ülkede görev alan Marcelo Bielsa Arjantin ekibi Newell’s Old Boys takımını, Meksika’da Atlas ve America takımlarını, İspanya’da Espanyol ve Athletic Bilbao takımlarını, Şili milli takımını, Fransa’da Marsilya ve Lille takımlarını, İtalya’da Lazio’yu ve son olarak İngiltere’de Leeds United takımını çalıştırmıştı. 
Fenerbahçe’den Marcelo Bielsa iddiaları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Fenerbahçe Marcelo Bielsa Leeds United Lazio Marsilya Süper Lig