Fenerbahçe'ye Roberta Carlos'tan sonra bir ilk! Taraftarın golcü hasreti bu imzayla son buluyor!

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'dan sonra beklenen Jorge Jesus, güçlü bir kadro için çalışmalara başladı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde yer almak isteyen Fenerbahçe yönetimi sezonu ikinci sırada tamamladı. Mariano Diaz ve Luis Suarez'i İspanya La Liga'dan kadroya almak için harekete geçtiler. Roberto Carlos'tan sonra Mariano ile Real Madrid'den transfer için hazırlıklar yapılıyor.

Reklam
Reklam

İsmail Kartal’ın takıma etkisi Spor Toto Süper Lig’de son 12 maçın 10 galibiyetle sonuçlanmasının ardından beğeni toplamıştı. Portekizli Jorge Jesus’u teknik direktör olarak takımın başına getirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi çalışmalara başladı.
Madrid’e ziyaret
Sarı – lacivertli takımın başkanı Ali Koç, Madrid’e UEFA’nın düzenlediği bir organizasyona katılmak için gitti.
Real Madrid’den Mariano transferi
İspanya basınının yaptığı habere göre Fenerbahçe’nin başkanı, Mariano’nun Real Madrid’de düzenli forma giyme fırsatı bulamadığını ve menajerlerle bir araya gelinerek oyuncunun son durumunun görüşüldüğünü, transfer hazırlıklarına başladığını açıkladı.
Mariano Diaz, profesyonel futbol hayatında 212 resmi maça çıkmış ve 83 gol ile 12 asistlik bir oyun sergilemiş.
Roberto Carlos’un ardından bir ilk
Fenerbahçe’ye Mariano Diaz’ın transfer olması Roberto Carlos’tan sonra Fenerbahçe’nin Real Madrid’den aldığı ilk futbolcu oluyor.

Atletico’dan Luis Suarez transferi
Açıklamalara göre Ali Koç’un hedefindeki diğer isminse Atletico Madris ile sözleşmesinin sezon bitiminde sonlanacak olan Luis Suarez.
Luis Suarez, bu sezonda Atletico Madris forması ile 42 maça çıktı. 35 yaşındaki santrfor 13 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.