Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 FB - Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı bugün gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde futbol severler internet üzerinden Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 FB - Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig 19. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı bir çok izleyenin gündeminde yer alan maçlardan bir tanesi. Süper Lig’de geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanına çıkan Fenerbahçe rakibini 9 kişi kalmasına rağmen yenemeyerek 1-1 berabere kalmıştı. Bu akşam Kadıköy’de Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak olan sarı lacivertliler karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak 3 maç aradan sonra taraftarını sevindirmek istiyor. Öte yandan ligde zor günler geçiren ve sondan ikinci basamakta yer alan Yeni Malatyaspor geçen hafta oynadığı maçta Kayserispor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak taraftarını bir kez daha üzmüştü. Malatya ekibi güçlü rakibini evinde yenerek galibiyet hasretine artık son vermek istiyor.  Futbol severler ise Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. 
Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı bugün saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Ceyhun Sesigüzel üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Arda Kardeşler oturacak.
Fenerbahçe Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe son 3 Süper Lig maçında toplamda 7 puan kaybederek 5. sırada yer alıyor. Sarı lacivertliler Yeni Malatyaspor karşısında kazanarak taraftarının gönlünü almak ve 3 maç aradan sonra 3 puanla tanışmak istiyor.
Yeni Malatyaspor Ligde 4 Maçtır Kazanamıyor
Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor oynadığı son 4 Süper Lig maçında 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu süreçte galibiyetle tanışamayan Malatya ekibi Kadıköy deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.
Fenerbahçe’de 5 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Sarı lacivertlilerde Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Mergim Berisha, Serdar Aziz ve Luiz Gustavo bu akşam ki mücadelede forma giyemeyecek. 
Yeni Malatyaspor’da Tek Eksik Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta maçında bu akşam Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Yeni Malatyaspor’da maç öncesi tek bir eksik bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Rahman Buğra Çağıran maç kadrosunda yer almayacak.
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe: 
Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Osayi, Sosa, Crespo, Mert Hakan, Mesut, İrfan Can, Valencia
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Sadık, Wallace, Semih, Hafez, Ndong, Aabid, Haddadi, Adem, Mounir, Tetteh
Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maç özeti için tıklayınız
 

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor FB Malatya maç özeti Spor Toto Süper Lig