Fenerbahçe yıldızı Miguel Crespo'ya Atletico Madrid'den dev teklif!

TAKİP ET

Fenerbahçe sessiz sedasız sezon başında transfer olan ve gösterdiği performans ile ilk 11'in vazgeçilmezlerinden birisi oldu. Miguel Crespo, İspanya La Liga devi Atletico Madrid ekibi teknik direktörü Diego Simeone'nin beğendiği başarılı futbolcu için kısa sürede teklif yapacağı iddiası öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın döneminde Miguel Crespo transfer edilmiş ve taraftarın beğenisini toplamıştı. Sarı Lacivert takımın orta sahasında Miha Zajc ile güzel bir uyum yakaladı, sonrasında takımın büyük çıkışında etkisi olan Miguel Crespo için İspanya La Liga devi teklif yapma hazırlığında.
İspanya’daki birçok medya organı, Fenerbahçe’ye Atletico Madrid’in kısa sürede resmi bir teklif yapması bekleniyor. İspanyol devinin teknik direktörü Diego Simeone’nin Crespo’yu çok beğendiği ve teklifin 15 milyon Euro gibi bir rakam olacağı da iddialar arasında yer alıyor.
Karar ne olacak?
Fenerbahçe’nin Başkanı olan Ali Koç geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada Miguel Crespo için devre arasında ciddi bir teklif aldıklarını söylemişti. Başarılı futbolcuyu Fenerbahçe Başkanı satıp satmamak konusunda ikilem yaşadıklarını açıklamıştı.
15 milyon Euro
Sarı Lacivert takım yeni sezonda kuracağı iddialı kadro için kaynak yaratmak zorunda kalmıştı. Yönetim Crespo için 15 milyon Euro teklifi çevirmekte ikilemde kaldığını belirtiyor.

Büyük bir kar
Fenerbahçe, Portekizli futbolcuyu sezon başında Estoril’den transfer etmişti. Futbolcu için 1.5 milyon Euro bonservis bedelini ödemeleri gerekmişti. Söz konusu teklif yapılır ve Fenerbahçeliler kabul ederse müthiş bir kar elde etmiş olacaklar.
Taraftarın sevgisini kazandı
Sezonda ligin özellikle ikinci devresinde Miguel Crespo çok büyük bir çıkış yakalmıştı. 26 resmi maçta forma giyen başarılı oyuncu Fenerbahçe’ye 2 gol, 3 asistlik katkı sağlamış ve tribünlerin sevgisini kazanmıştı.
Miguel Crespo, Portekiz’de Feirense altyapısında yetişmişti. Ardından FC, Braga ve Merelinense B takımlarında forma giymişti. 2019 yılında Estoril’e transfer olmasının ardından büyük bir çıkış yapmıştı. Sarı lacivert takımda performansının artmasıyla Avrupa devlerinin listesine girdi.
Spor yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, bir programda Crespo için “Crespo, Michael Frey’in orta sahadı, kalitede bir sorun var gibi. Sarı Lacivert takımda ilk 11’de oynayacak kumaş yok” demişti.
2024’e kadar sözleşmesi devam ediyor
Başarılı futbolcunun 2024 yılına kadar Sarı Lacivert takımla sözleşmesi devam ediyor.